Feluri si tipuri de bloguri

De la inceput trebuie sa te intrebi ( indiferent ca esti admin si post`men, sau doar admin si angajezi post`men-i ) de ce iti faci tu un blog? Ce fel de blog vrei sa iti faci? Ai timp sa te ocupi de el? Etc, etc, etc.

Blogurile sunt de mai multe feluri. Mai concret : sunt bloguri personale, care efectiv sunt un mod de transpunere a gandirii unui om, deobicei acel om este si admin si post`men, deci isi scrie singur articolele ( gandurile, parerile,etc ) si le posteaza pe site.

Sunt bloguri de nisa, adica pe o anumita categorie/tema se gaseste ceva ce lipseste, ceva ce se cere.

Sunt bloguri dedicate, adica blog cu numele unei persoane ca si domeniu, persoana care are o viata sociala foarte activa si deci are multe cunostinte care ii aduc vizitatori. Am spus blog dedicat pentru ca deobicei acest blog este reclama ascunsa la un brand, la un vendor, la o companie, etc, sau se poate si invers, adica e o modalitate de a face reclama negativa unui brand, vendor, companie.

Mai sunt bloguri aparute doar din conceptul ca asa e la moda, mai sunt bloguri care nu le poti incadra intr-o categorie de genu : muzica, lifestyle,etc, pentru ca e un almagam de scrieri fara un target si tipic anume.

Prin acest blog despre afaceri ma adresez doar celor care doresc sa aiba un blog de succes, un blog de calitate ( nu neaparat monetizat pentru ca un blog de calitate nu inseamna si un site care vinde reclama, anunturi, etc) un blog de elita.

Ma adresez doar celor care doresc intr-adevar sa faca ceva de calitate, sa transpuna munca si calitatea intr-o nota moderna si de laudat, ma adresez celor care vor intr-adevar sa faca ceva si sa nu fie printre cei multi, sa nu fie in lista lunga de site-uri urate, fara cititori, fara materiale (  articole ) proprii, etc.

Tu vrei sa devii un bloger bun? Tu vrei sa iti faci un blog bun? Spune-mi blogul tau ca sa iti spun parerea mea !

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *