Gajica sexy, apartamentul și lumina

Gajica sexy, apartamentul și lumina

Auzi dragă, dar la ce etaj stai?

La 3 baby, la 3…

Hmm, și e frumos apartamentul tău?!

Ăăăă, mda…

Bagi cheia în yală și în timp ce ea te mângăie cu ale ei unghiuțe lungi te apucă toate transpirațiile pentru că nu reușești să deschui ușa. Îți dai seama că ai băgat cheia greșit și tremurând încerci să te grăbești.

După secunde bune reușești să descui ușa și când o deschizi frumusețea aia sexy și nebună îți sare în brațe și îți spune să-i prezinți apartamentul.

Tu ce faci?

Tu CiuCiu, că îți trebuie GPS să găsești întrerupătorul de pe hol să aprinzi lumina și în loc să bijbăi cu degetele fusta ei scurtă stai și mângăi pereții de parcă ar fi cel mai sexy lucru de pe pâmânt.

Și nu, nu este deajuns. Când în sfârșit crezi că ai descoperit unde este întrerupătorul ea țipă că a dat cu capul în ceva și s-a lovit deoarece este FOARTE ÎNTUNERIC!

Și de parcă nu ar fi deajuns te și mai întreabă pe un ton de pițipoancă :

Băiii, dar cum e apartamentul tău când tu nu știi unde e lumina? Auzi, știi ceva? În seara asta te iubești singur, hai pa! Să o pupi din partea mea!

Evident se referă la lumină, să o pupi ( pe lumină ) de bucurie atunci când o descoperi!

Sigur s-a întâmplat o dată să ceri cheia de la apartamentul unui prieten pentru a merge cu o gajică să o impresionezi sau pentru că la tine nu era posibil să mergi.

Și cum Acasă nu ducem decât femei speciale, sigur ai regretat că s-a întâmplat de te-a lăsat baltă exact cea mai sexy gajică!

Pentru a elimina astfel de întâmplări și astfel de eșecuri vin CU o Idee de afacere LIGHT!

Nu, nu în sensul ăla bucureștenesc ci în sensul propriu : light = lumină.

Cum ar fi fost povestea dacă după ce descui ușa și o deschizi din ușă sar raze de lumină romantică, caldă și chiar se aude și o piesă marca Leonard Cohen? Ă? Sigur ar fi acceptat orice fantezie nebună! Șigur ar fi rămas să prindeți dimineața împreună!

Cum ar fi fost povestea dacă ușa ar oferi raze laser? Raze din alea  ca în filme, raze din alea de tip senzor de mișcare de se chinuie James Bond să treacă printre ele?! Ă? Ar fi fost impresionată gajica? Ai fi mințit-o că lucri pentru o agenție de spioni?

Cum ar fi fost povestea dacă înainte să ajungi la ușă gajica ar fi zis WOW că pe ușa ta ar fi un tapet 3D cu fel de fel de imagini. O imagine cu lumânări, o imagine cu o gajică goală în cadă ( asta ca să faci în ciudă la vecini ) o imagine cu un HOL PLIN DE DOLARI ( asta ar impresiona pe oricine )?!

Pentru cei mai puțini curajoși aceste tapete pot fi puse pe orice ușă din casă, însă tapetul cu Holul plin de dolari sigur rămâne pe ușa din exterior!

Și NU, nu mă refer la acele soluții integrate care îți aprind lumina prin sms, deoarece alea costă de la 20.000 de euro în sus.

Eu mă refer doar la UȘI! Uși dotate cu lumini care se activează când se deschuie sau când se deschide. Fel de fel de lumini sub fel de fel de forme și culori.

Și pe lângă dotarea cu lumini ca să fie oferta WOW atașăm și acele tapete speciale, tapete care fac din ușile noastre CELE MAI VÂNDUTE UȘI!

Ai firmă de mobilă? Vrei să CREȘTI VÂNZĂRILE? Vrei să faci CEL MAI MARE PROFIT din domeniul?

Atunci implementează și dezvoltă această idee de afacere pe care ți-o ofer și vei deveni cel mai LIGHT!

Este o idee de afacere Not Normal? Este o idee de afacere care poate face diferența între Nea Costel de pe colț care face uși din stejar masiv și firma ta care oferă SOLUȚII PERSONALIZATE?

Realizează împreună cu un designer mai multe modele de uși ( lumini + tapet ) și vei da lovitura!

Spor la bani și aștept CEA MAI NBUNĂ UȘĂ să mi-o trimiți pachet și îți promit că voi face poze și le voi pune pe blog să mă laud cu UȘA MEA!

Citește și articolul Mobilă 2013 deoarece este foarte interesant!

P.S. Să nu uiți că aștept ușa!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *