Ghid afaceri gratis : blog corector

Ghid afaceri gratis : blog corector

Acest articol este o recomandare gratuită tuturor celor care dețin sau doresc să dezvolte un blog corector.        

Pentru a realiza venit unii dezvoltatori caută să acopere o nevoie de pe piață.

Vizioniștii realizează nevoi, ulterior acoperă aceste nevoi pentru a realiza venit.

Nu știi ce nevoie să realizezi?

Rezolvarea la această problemă ți-o ofer  eu GRATIS!

Rămânând la nivelul la care ești tu acum ( deții deja un blog corector ) te vei bucura de un număr de clienți care plătesc 5-15 euro pe serviciile tale, însă un număr mic de clienți CU FOARTE MULTĂ MUNCĂ din partea ta!

Ținând cont de profilul consumatorului din online-ul românesc tind să cred că numărul clienților tăi va fi din ce în ce mai mic în viitor doar datorită naturii noastre, datorită modului nostru de a fi, datorită modului nostru de a interacționa și datorită modului nostru de a refuza plata serviciilor în general, așa din principiu.

Să realizăm cultură este foarte dificil și implică o perioadă de zeci de ani.

Cu aceeași problemă mă confrunt și eu, chiar dacă activizez pe segmentul de CdA ( consultanță de afaceri ).

În România NU există CULTURA DE BUSINESS!

În România NU există cultura de servicii și plata serviciilor. Practica confirmă, chiar dacă costurile ( timp, bani ) dezavantajează, totuși românul ( în genere ) preferă să NU emită plata unor servicii și să dezvolte singur.

Din acest motiv îți recomand să realizezi o nevoie, o nevoie pe care ulterior să o acoperi cu serviciile tale.

Sunt un vizionist, un Business Consultant, deci cu asta mă ocup, așa că te rog să citești cu atenție :

  • Dacă plata pe corectare gramaticală este foarte greu de realizat, atunci trebuie realizată plata pe CONCEPT! În România funcționează acest sistem,
  • Dacă plata pe corectare gramaticală este refuzată atunci poți vinde ETICHETA de corectare gramaticală.

Mai concret îți propun să realizezi un brand din corectarea gramaticală prin realizarea UNEI ETICHETE gen : Blog Corectat  sau Corectat Gramatical, sau o altă denumire de etichetă.

Această etichetă să fie un fel de STATUT în blogosferă, la fel cum este ( vezi pe blogul meu ) eticheta ( eticheta care este și statut ) Toate Blogurile, sau cum este eticheta MeritaCitit.

Pe un astfel de serviciu, conform profilului consumatorului român din mediul online, vor exista 2-3 segmente de piață care vor emite plata.

Și tu, ca un simplu cititor, să intri pe un blog și să vezi eticheta Blog Corectat, citești cu plăcere acel blog deoarece știi sigur că nu conține greșeli gramaticale care pe tine te deranjează, nu doar ochiul ci și creierul.

Sora mea mijlocie are terminat Liceul Pedagogic, și ea este corectorul meu gramatical, chiar dacă nu este online și nu o face la modul tău ( ca business ) totuși am înțeles perfect de la ea cât de mult deranjează pe unele persoanele greșelile gramaticale.

Cum pe mine mă deranjează greșelile matematice, deoarece sunt o persoană care se iubește cu cifrele, așa și pe tine te deranjează greșelile gramaticale.

Din acest motiv recomand să dezvolți business-ul tău la acest nivel pe care ți l-am prezentat mai sus, deoarece astfel vei putea realiza venit, vei putea realiza un brand personal din tine, vei putea ridica nivelul serviciilor pe care le prestezi la nivel de business online.

Pe scurt : nu vor fi mulți care vor plăti o corectare gramaticală, însă vor fi mulți blogeri ( sunt peste 60.000 de bloguri în RO ) care vor dori acea etichetă dacă o vor vedea PE BLOGURILE MARI!

Astfel ți-am oferit, TOT GRATIS, și modul de promovare. Tot ce trebuie să faci este sa apelezi la o firmă de webdesign să îți realizeze un SITE de prezentare pe un DOMENIU PROPRIU ( vezi exemplu meu ), apoi să realizezi acel model de etichetă, apoi să oferi GRATIS eticheta unor blogeri foarte mari din RO alături de o serie de advertoriale prin care să se PROMOVEZE CONCEPTUL TĂU, ulterior să realizezi și promovarea aferentă mediului online și în final să te bucuri de realizări!

Cu speranța că ai înțeles exact recomandările mele îți doresc mult succes și aștept să primesc din partea ta ca semn de mulțumire și apreciere pentru consultanța oferită gratuit acea etichetă.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *