Ghid turistic video

Ghid turistic video

Pe segmentul turism am analizat si comparat 2 tari : Romania si Italia. In urma analizei a reiesit ca desi avem cu ce sa facem turism, totusi turismul in Romania nu genereaza venituri pe masura capacitatii.

Din ce motive se intampla acest lucru?

Chiar daca foarte multi romani au investit in pensiuni, in hoteluri, s-au investit sume foarte mari in servicii si pregatirea angajatilor din turism, s-a investit intr-o campanie coordonata de catre minister,etc, totusi turismul in Romania este la un nivel foarte mic.

Paradoxul este ca desi avem cu ce totusi nu realizam venituri.

Pana sa ajungem la o infrastructura de agentii Off/Online ca in Italia, trebuie intai sa facem promovare.

Si aici repet ceea ce tot insist : PROMOVARE IN ALTE LIMBI DECAT LIMBA ROMANA!

Este si logic : daca eu fac site-uri de prezentare in limba romana, fac campanii de marketing in limba romana, etc, inseamna ca ma adresez DOAR romanilor, doar turistilor romani.

Pentru a creste veniturile celor care au investit in turism si implicit pentru a creste veniturile Romaniei, deci pe scurt pentru a crest turismul, trebuie sa facem promovare externa, promovare in mai multe limbi : engleza, franceza, germana, etc.

O astfel de promovare o recomand prin aceasta idee de afacere online : ghid turistic video.

In ce consta aceasta afacere online?

Se realizeaza prezentari video turistice de minim 3 minute, la care sa se ataseze audio o prezentare realizata de un orator foarte bun sub forma de descriere, prezentare si recomandare turistica.

Aceste prezentari audio/video sa prezinte zone, pensiuni, hoteluri, orice ce poate fi din segmentul turistic si poate atrage vizitatori.

Ca si exemplu : case bantuite de fantome. Este o atractie pentru turisti si o asemenea prezentare, nu doar o zona turistica sau un castel.

Sunt foarte multe de vizitat si vizionat in Romania.

Nu infrastructura rutiera este problema, ci infrastructura turistica.

Pentru planul de afaceri ( proiectul integral ) al acestei afaceri online va rog contact.

In curand voi prezenta schema de turism pe care o recomand ministerului pentru a se dezvolta turismul in Romania ca si in Italia.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Ghid turistic video”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ghid video fitness | CiprianAndronache.ro - [...] astăzi prezint altă idee de afacere online marca CiprianAndronache.ro și anume : ghid video [...]
  2. Columbeanu și drumul din nori | CiprianAndronache.ro - [...] Dar știai că ai nevoie doar de 600 euro ca să ajungi cel mai tare ghid turistic din România?…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *