Hagi, americanii și tapetul

Hagi, americanii și tapetul

Tapet Botosani NapomenCasa12

Stăteam foarte atent în timp ce alții se jucau cu pixul sau telefonul, și ascultam ce spunea trainerul fascinant fiind de mentalitatea pe care o avea, mentalitate total diferită de ceea ce am învățat și deprins eu din mediul de business din Botoșani.

Așa am fost educat deci : niciodată să NU îți vorbești de rău concurența!

Tapet Botosani NapomenCasa2

Nu am nimic cu Var-ul, Vopseaua, însă ce poate face Tapetul nu poate face nici Hagi cu mingea!

Și nu vorbesc de vreo descoperire sau vreo soluție magică de a face dintr-o colibă vilă, pentru că Tapetul KA nu este pentru colibă ci pentru zona comercială ( club, hotel, restaurant, spital, etc. ) și zona rezidențială, pentru ceilalți fiind deja pe piață destui furnizori de produse made in China.

Tapetul KA fiind disponibil în MII de modele acoperă orice dorință, indiferent că vorbim de un restaurant sau vreun perete dintr-un dormitor plin de dragoste și nebunii, asta mi-a plăcut cel mai mult la americani, adică : băi, ai cu ce, ai ce să alegi, pe bune!

Și totuși cu ce este mai bun Tapetul decât vopselile decorative sau lavabile?

Tapet Napomen Casa17

Păi din start Tapetul KA International este lavabil și în mii de modele, ceea ce nici un producător de vopsea nu poate face.

Apoi vorbim de confort, adică au trecut 25 de ani de la Revoluție, hai să renunțăm odată de acele practici de stropit toate geamurile cu var!

Nu știu alții cum sunt, dar eu unul nu aș vrea să-mi văd nevasta plângând și țipând ( plânsul ca plânsul, dar…. ) de nervi că totul este murdar de var : podea, geamuri, toc-uri, etc.

Apoi efectul pe care-l dă pe perete, adică vorbim de stil, lux, eleganță, modern, fantezie, forme geometrice, mix-uri de culori și forme, deci efectiv ARTĂ!

Tapet Napomen Casa20

Mai este și efectul de avuție, adică să fim serioși, cine are tapet este Cineva, așa că dacă vrei să ai o imagine pozitivă în societate NU te mai uita la preț, fă-ți poftele!

Ce alegi? Să mânci 2 covrigi pe stradă sau să savurezi niște specialități într-un restaurant? Așa și cu tapetul : păi dacă vrei specialități costă, că nu-s covrigi, da?

Ai înțeles, sunt ferm convins, așa că te invit la showroom NAPOmen Casa Botoșani ( pe Bulevard, lângă terasa Galaxy ) să îți alegi Tapetul deoarece este Unic Distribuitor în Moldova al Tapetului KA International!

Statistica spune : deabia a 3 a oară când intri în showroom cumperi, eu însă zic să contrazicem statistica și să îți comanzi din prima!

Să nu mă dezamăgești!

Tapet Botosani NapomenCasa3 Tapet Botosani NapomenCasa4 - Copy Tapet Botosani NapomenCasa5 Tapet Botosani NapomenCasa7 Tapet Botosani NapomenCasa9 Tapet Botosani NapomenCasa11 Tapet Cypress Garden Mural este o piesa de arta desprinsa din gradinile asiatice! NAPOMEN CASA Tapet NAPOMEN CASA Botosani1 Tapet Napomen Casa4 Tapet Napomen Casa6 Tapet Napomen Casa7 Tapet Napomen Casa10 Tapet Napomen Casa12 Tapet Napomen Casa13 Tapet Napomen Casa15 Tapet Napomen Casa16 Tapet Napomen Casa18 Tapet Napomen Casa19 Tapet Napomen Casa21 Tapet Napomen Casa22 Tapet Napomen Casa23 Tapet Napomen Casa24 Tapet Napomen Casa25 Tapet Napomen Casa26 Tapet Napomen Casa30 Tapet PUCKER UP BUTTERCUP Napomen Casa1 Tapetul potrivit poate defini eleganta in toata stralucirea ei clasica! NAPOMEN CASA Un tapet ce suprinde frumusetea si rafinamentul medalioanelor cu motiv damasc de dimensiuni mari! NAPOMEN CASA

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

One Response to “ “Hagi, americanii și tapetul”

  1. Adrian Pusca spune:

    Adevarul este ca un tapet de efect poate schimba cu totul aspectul unui loc. La biroul meu am tapetat unul dintre pereti cu un tapet care atrage priviri si am ramas placut surprins cand multi dintre clienti l-au remarcat isi aduceau aminte intotdeauna.

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *