Idee afacere 2014 : jaluzele cu tapet și sculptura

Idee afacere 2014 : jaluzele cu tapet și sculptura

După recomandarea oferită tuturor celor din domeniul mobilă în 2014 recomand tuturor celor care doresc o afacere profitabilă 2 idei de afaceri profitabile: perdele glisante cu tapet, jaluzele verticale cu tapet, rulouri exterioare cu tapet și sculptură ( draperii sculptate, garduri sculptate ).

Pe 29 ianuarie 2013 recomandam migrarea producătorilor de mobilă către produse cu tapet. În decembrie 2013 în oferta marilor magazine de mobilă din Italia se regăseau multe produse de mobilă cu tapet.

În februarie 2014 recomand celor care doresc să înceapă o afacere profitabilă și celor existenți în această industrie să migreze către tapet în tot ceea ce înseamnă draperii 2014, perdele 2014, etc.

Tapetul oferă culoare, oferă diversitate, oferă inovație în acest segment. Jaluzelele verticale cu tapet pot acoperi atât segmentul business cât și segmentul home user, ceea ce înseamnă o piață mai mare, posibilitatea de realizare profit pe termen lung.

O jaluzea verticală cu tapet diferit pe ambele fețe poate colora orice oraș, poate schimba fațada unei clădiri de birouri, poate fi metoda prin care se realizează profit în acest segment.

Segmentul business poate folosi aceste jaluzele verticale și pe post de panouri publicitare ( fața exterior poate fi tapetată cu informații de marketing și identificare ).

Cea mai ieftină linie de producție jaluzele costă doar 8000 dolari, o sumă destul de mică ținând cont că se poate acoperi 2 segmente de piață ( business și home user ).

O altă recomandare tot din această categorie este producția de draperii sculptate și garduri sculptate. Bunicul meu a fost unul dintre cei mai mari tâmplari din regiunea Moldova, tâmplar care a realizat cel mai frumos gard sculptat din comuna Vorona și draperii sculptate ( draperii pe care ai mei părinți încă le au în apartament ).

Un astfel de gard sculptat este mult mai ieftin dar mult mai frumos față decât un gard din pietre de râu care are un cost de producție aproximativ cât valoarea unei garsoniere din orașul Botoșani.

Astfel sculptura și tapetul sunt cele 2 recomandări care pot face diferența în 2014 și care pot genera profituri mari.

Succes.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

2 Responses to “ “Idee afacere 2014 : jaluzele cu tapet și sculptura”

  1. Victor Duta spune:

    Buna ziua,stiu ca am gasit acest articol dupa un timp destul de mare de la piblicare, dar sunt interesat de o astfel de idee de afacere si as fi vrut sa va intreb daca gasesc pe undeva mai multe informatii despre echipamentele necesare, materiale etc. M-ar ajuta foarte mult orice informatie, va multumesc frumos!

    • Asta înseamnă afacere : cercetare, planificare, dezvoltare. În planul de afaceri există sarcini pe care le are de făcut Antreprenorul, adică cel care dorește să dezvolte afacerea. Doar în fața unui investitor se prezintă totul d-agata:)

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *