Idee de afacere online : calendare.ro

Idee de afacere online : calendare.ro

Vreau un calendar frumos cu mine, în fiecare lună să am o poză cu mine în diferite ipostaze. Sau nu, vreau un calendar superb cu cei 4 nepoței ai mei prinși în fel și fel de ipostaze care mai comice și care mai frumoase.

Sau nu, vreau un calendar cu cele mai frumoase mecle ale prietenilor mei pe la diferitele petreceri nebune.

Nu, nu, vreau un calendar serios cu toată familia mea, în fiecare lună câte un membru din familie să-mi aduc aminte zilnic de ei să nu îmi mai fie dor de casă.

De fapt aș vrea un calendar care mă reprezintă : o lună cu bani, o lună cu tatuaje, o lună cu citate din afaceri, o lună cu echipa preferată, o lună cu evenimentul muzical la care îmi doresc să ajung și…

Și nu m-am decis. Ar fi mult mai ușor dacă aș avea câteva sute, sau hai chiar câteva mii de template-uri de calendare cu care să mă joc până aleg cel mai frumos calendar de birou.

Hm, altă problemă. Să fie de birou sau de perete?

Clar am nevoie de cineva care să mă ajute. Ori o aplicație nouă ori un portal de calendare care să conțină multe multe multe template-uri astfel încât să mulțumească până și pe cei pretențioși așa ca mine.

Hm, tot nu este rezolvat totul. Dacă rezolv cu o aplicație sau cu un site, apoi cum fac real calendarul? Adică de unde știu eu cât costă să printezi un calendar? Adică poate o mărime A3 nu costă mult sau poate un A4 costă foarte mult.

Cred că ar fi bine dacă aș avea o listă de prețuri ( cele mai bune ) pentru fiecare model în parte în fiecare oraș, nu?

Dar dacă fac mai multe calendare oare primesc reducere de preț?

Hm, cred că ar fi cadoul perfect pentru unii dintre prietenii mei, mai ales dacă aleg să realizez acel calendar cu poze haioase în care ne strâmbam ca toți nebunii de prin filme.

Oricum nu m-am decis. Tu? Te-ai decis?

Eu trag spre un calendar cu ai mei nepoți frumoși, să selectez cele mai haioase poze cu ei și să realizez un calendar de birou să mă relaxeze mereu când lucrez. Îmi dau ăștia mici o energie extraordinară și un chef de viață nebun!

Dar aș vrea și un calendar business, adică un calendar cu idei de afaceri în fiecare lună.

Deci? Tu ce alegi?

Dacă dorești să existe asemenea bucurii te rog să DISTRIBUI acest articol pe facebook, twitter, linkedin, messenger, etc.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *