Idee de afacere online de travel : Dorel.ro

Idee de afacere online de travel : Dorel.ro

Te-ai gândit vreodată că numele tău poate deveni un brand?

Te-ai gândit vreodată că numele tău poate deveni o afacere online?

Te-ai gândit vreodată că numele tău poate deveni un site de referință în domeniul turismului, juridic, auto, business, sex, dating, lifestyle, muzică, etc.?!

Te-ai gândit vreodată că nimic nu se face pe moment și tot ce am realizat în viață am realizat într-o perioadă destul de lungă?

Te-ai gândit vreodată ca ne trebuie minim 12 ani de zile de școală ca să învâțăm limba maternă?

Dacă te-ai gândit la toate aceste lucruri înseamnă că ești conștient de faptul că orice business se face în timp.

Știai că aproximativ 90% dintre cei care încep o afacere dau faliment în primul an?

Știai că unele afaceri gen cele din domeniul turistic ( hoteliere ) își amortizează investiția în aproximativ 15 ani de zile?

Știai că unele afaceri online își pot amortiza învestiția din prima vânzare?

O astfel de afacere online îți recomand eu : Dorel.ro.

Dacă ai citit articolul Numele tău este Secretul banilor știi deja ce înseamnă acest pas, această mișcare inteligentă, această achiziție de domeniu. Este primul pas al afacerii tale, este cea mai bună metodă de promovare online.

Când spui prietenilor și rudelor că ți-ai făcut un site pe internet care se denumește de exemplu hartancui.ro este foarte dificil de reținut numele și nici nu atrage interes și curiozitate.

Însă când spui tuturor că ți-ai făcut site și că site-ul tău se numește exact numele tău deja afacerea ta se promovează gratuit!

Dacă tu ești un călător atunci site-ul tău ( blogul tău ) va fi prezentarea aventurilor tale, prezentarea călătoriilor tale, prezentarea amintirilor tale de peste tot în lume.

Oamenii vor să înteracționeze cu alți oameni, nu cu un site ci cu persoana din spatele site-ului.

Iar când acea persoană oferă ceea ce oamenii vor să citească, să vizioneze sau să audă atunci aprecierea este enormă.

Dacă ai avea 300 de prieteni pe care nu ai putea să îi aduni ODATĂ la aceeași masă de fiecare dată când te întorci din alță țară, altă aventură, îți dai seama ce greu și dificil și obositor ar fi să le povestești la toți PE RÂND aceeași amintire, aceeași experiență?

Asta înseamnă site-ul tău : le povestești la toți odată și astfel câștigi timp să povestești și mai multe experiențe frumoase.

Oamenii se hrănesc cu povești de viață, cu experiențele altora, cu amintirile altora povestite în format text, foto, video.

Astfel ți-am prezentat și modul de postare : text, foto și chiar video.

Vreau să merg în concediu în Cipru. Pierd ore multe pe internet să aflu câteva păreri despre cum este acolo, ce mâncăruri sunt, ce prețuri sunt, însă tot ce am găsit pe internet sunt păreri ale unor nickname-uri, ale unor persoane pe care nu le cunosc, nici nu știu dacă există acele persoane.

Însă dacă aș găsi astfel de informații ( text, foto, video ) pe site-ul Dorel.ro aș fi ferm convins că sunt reale, deoarece Dorel este un călător prin lume care ne oferă pe blogul său informații despre restaurante, hoteluri, pub-uri, rețete culinare, rețete de cocktail-uri, prețuri și păreri pro și contra despre multe locații din lume.

Blogurile de călătorii, blogurile de travel, sunt bloguri de real succes în blogosferă, deoarece sunt milioane de români care pleacă în străinătate și doresc informații reale despre fel de fel de locații.

Un astfel de blog se mulează și pe profilul tău, dacă ești tânăr, dacă ești călător și dacă nu te grăbești să faci afaceri mari.

Investind 50 de euro într-un domeniu și 200 – 300 de euro în realizarea blogului înseamnă că investești în ceva STRICT AL TĂU, ceva cu care să te mândrești, ceva care să te facă să prinzi încredere în tine.

Majoritatea celor peste 60.000 de blogeri din România se confruntă cu problema TIMP. Vor repede, vor foarte repede. Tu nu ești presat de timp, tu ți-ai alocat 2-3 ani să înveți să faci afaceri, să dezvolți o afacere, deoarece așa gândește un om de succes, un bun afacerist, un vizionist.

Marea majoritate a blogerilor se confruntă cu o altă mare problema : IDEI DE ARTICOLE. Tu nu vei avea această problemă deoarece ești un călător, mereu ai parte de experiențe noi, de oameni noi, de locuri noi, de culturi noi.

Prin realizarea acestui site ( prin implementarea acestei idei pe care ți-o ofer eu ) realizezi mai multe lucruri :

 • Începi să înveți despre afacerile online, despre promovarea online, despre tot ce înseamnă mediul online în premiza ca pe VIITOR să DEZVOLȚI O AFACERE MAI COMPLEXĂ, o afacere mai profitabilă ( cum sunt de exemplu cele de la secțiunea Consultanță, click  ),
 • Prinzi încrederea și siguranța care ți-o oferă o realizare proprie,
 • Începi să atragi banii, să realizez venit, să produci plus valoare.

Tot ce trebuie să faci este :

 • să achiziționezi domeniul,
 • să apelezi la un webdesign să îți realizeze site-ul,
 • să realizezi articole text + foto + video despre orașe, restaurante, pub-uri pe unde mergi în lume,
 • să realizezi un stil de scris,
 • să realizezi un program de postare articole ( 1 pe zi, 3 pe săptămână, etc. ),
 • să citești cât mai mult despre promovare online ( SEO, SMM, etc. ),
 • SĂ DESCOPERI SINGUR lumea din mediul online,
 • SĂ SPUI TUTUROR CĂ ȚI-AI FĂCUT SITE!

Eu unul îți urez succes și aștept să mă anunți când este gata blogul tău!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *