Idee de afacere online : platformă analiști cărți

Idee de afacere online : platformă analiști cărți

Idee afacere online analist carti from e-readerfor.me

Îți place să citești? Vrei să faci bani din asta? Vrei să faci bani online? Vrei să faci o afacere online? Atunci citește atent acest articol!

Manualul de business recomandă ca primii tăi testeri să fie familia, prietenii, cunoscuții. Eu NU recomand așa ceva deoarece nu ar fi un feadback realist!

Lucrez la 3 cărți, cărți din diferite domenii, cărți pe care le doresc de real succes. Pentru a fi sigur de succesul meu și de satisfacția cititorilor mei trebuie să am un feadback pozitiv ÎNAINTE de lansare.

Afacere online matrimoniale from CiprianAndronache.ro

Este riscant să oferi munca ta de 3 ani de zile către analiză unui străin, foarte riscant. Însă nu este destul de realist să fii analizat de către cei care te cunosc de mult timp deoarece impresia finală ar fi influențată.

Și atunci? Care este soluția?!

Soluția este o idee de afacere online pe care o ofer gratis ( așa cum mi-am învățat cititorii ) pe acest blog de afaceri : platformă de analiști cărți nelansate.

Dacă dorești să dezvolți o afacere online acum este momentul să faci asta, deoarece în strategia de dezvoltare durabilă 2020 cu privire la online-ul românesc este precizat faptul că online-ul va migra foarte mult spre ebook-uri ( text, audio, video ).

Însă când vorbim și de cărți ( nu mini ebook-uri ) denumite romane sau cărți tipărite, deja vorbim de alt segment de piață, segment de piață care PLĂTEȘTE servicii, segment de piață care înțelege importanța unui feadback REALIST și care ar plăti pentru el un anume tarif.

O platformă care să GARANTEZE confidențialitatea datelor scriitorilor cât și a analiștilor ar fi de real succes în mediul online, ar fi o afacere online profitabilă și o afacere de durată, pe termen lung.

Afacere online facebook from CiprianAndronache.ro

Toată lumea ar avea de câștigat! Atât analistul care citește, analizează și trimite un feadback realist mulat pe cerințele scriitorului ( nu vorbim doar de analiză text, gramatică, etc, ci de cel mai important aspect care generează vânzarea : transmiterea de EMOȚII ) cât și scriitorul care plătește pentru analiza ( testul emoțiilor ), dar și INTERMEDIARUL, cel care deține platforma care poate face posibil această legătură dintre Scriitor și Analist, indiferent de țara și originea celor doi.

Din tariful perceput de analist intermediarul scade taxa serviciilor de protecție a datelor și de selecție a analiștilor astfel încât să se muleze pe profilul clientului scriitorului cât și de GARANTARE a seriozității analiștilor, și astfel toată lumea este mulțumită de tranzacție.

Platforma poate oferi abonamente astfel încât să se poată realiza o estimare realistă a încasărilor și a profitabilității dar și garanția unui venit CONSTANT tuturor analiștilor.

Pentru mai multe detalii despre această afacere online te rog email.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

2 Responses to “ “Idee de afacere online : platformă analiști cărți”

  1. Maria Haivei spune:

    Bună ziua. Sunt profesoară de limba și literatura română și sunt interesată de această afacere on-line.

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *