Idei afaceri 2014 ( +18 )

Idei afaceri 2014 ( +18 )

Idei afaceri 2014

Articol interzis minorilor

Lucrurile pline de culoare sunt ca oamenii care zâmbesc frumos. Lucrurile pline de nuanță care îți stârnesc imaginația sau îți fură un zâmbet sunt lucruri care se vând involuntar, sunt lucruri pe care ți le dorești chiar dacă nu ai nevoie de ele!

Produsele pline de culoare care îți pun imaginația la treabă și te fac să zâmbești și chiar să le dorești să le ai indiferent de nevoie sunt cele mai bune produse din 2 motive :

–          Se vând singure,

–          Îți fac cea mai bună reclamă, p2p, reclama care generează altă vânzare.

Astfel de produse care descoperite și analizate generează idei de afaceri în 2014 ți le prezint în acest articol ca idei de afaceri 2014, afaceri pe care le poți porni în România :

1.Umbrele obscene

Idee afaceri umbrela personalizata

Dacă ai zis NU din start doar citind titlul atunci sigur nu ești antreprenor și nu vezi oportunitatea. Dacă pe umbrela din imagine este un lucru obscen asta înseamnă că poate fi altă imagine deloc obscenă, imagine care poate vinde foarte mult.

Știi povestea antreprenoarei din Pașcani ( Doina Cepalis ) care face huse de scaune și centuri de siguranță pentru Disney, Ferrari ?

O umbrelă care să conțină imaginea unui gigant pe plan mondial te poate ridica și pe tine la nivelul de numărul 1 pe acest segment de business.

200 Idei afaceri from CiprianAndronache.ro

2.Pahare dragoste

Idee afaceri pahare

Câte restaurante nu sunt recunoscute pentru ambientul LOVE? Oare aceste restaurante nu ar dori astfel de pahare pentru a completa gama oferită?

Este doar un exemplu, însă ca să ai cât mai multe idei și să dezvolți afacerea la un nivel mare ( vorbim și de exporturi ) trebuie să faci, cum zic americanii : TO DO!

Dacă doar analizăm nu facem decât analiză, însă noi vrem să facem BANI!

Eu îți ofer idei gratis, tu trebuie să le monetizezi !

Afacere online matrimoniale from CiprianAndronache.ro

3.Scaune wow

Idee afaceri scaune tapet from Denisa

Ă? Îți place imaginea? Îți plac scaunele ? Parcă parcă ai rămas așa cu privirea în acei ochi, no ?

Este o imagine pe care am luat-o dintr-o postare a cântăreței Denisa deoarece mi-a plăcut mult aceste scaune și astfel mi-a venit ideea de afaceri : scaune personalizate.

Și câte imagini se pot tapeta pe scaune, și câte milioane de scaune există în lumea asta….

Ce spui?

Deja te gândești la fel de fel de imagini care mai haioase care mai siropoase pe care să le tapetezi pe scaune, ă?

Aplicatie Paint Cars Skin from CiprianAndronache.ro

4.Desene pereți

Idee afaceri desen tapet

Știi reclama cu Bruce Lee pe perete? Gândește-te că până și în Botoșani ( orașul cu cel mai mare număr de șomeri din România, al 2 lea cel mai sărac oraș din țară ) există artiști care desenează pe pereți și mi-au cerut 100 de euro + materialele.

Asta doar pentru 1 desen pe 1 perete!

Desen, nu tapet, nu afiș, nu altceva, ci pur și simplu DESEN!

Vreau să îmi desenez și eu un perete cu o imagine mai non-conformistă, o să pun poze pe facebook când e gata.

Îți place desenul din imagine? E altceva?

Că despre asta vorbesc în acest articol cu privire la idei de afaceri 2014 : ALTCEVA!

Ne-am săturat de standard, acum lucrurile Not Normal ( vezi articol aici pe blog ) sunt o cale prin care se poate face diferența, implicit dezvolta o afacere.

Am mai vorbit pe acest blog de afaceri despre astfel de idei, idei care după o perioadă le-am văzut puse în practică în Italia. Am vorbit despre mobilă cu tapet ( caută pe blog articolul că e interesant ) și am descoperit ulterior într-un mare centru dedicat mobilei ( în Italia ) produse ale celui mai mare producător de mobilă din Italia exact cum le prezentam eu pe blog.

Aștept cu plăcere să primesc un colet surpriză de la tine cu unul dintre produsele prezentate mai sus ca să zâmbesc atunci când îl deschid și să mă bucur că și în România oamenii apreciază frumosul, Not Normal-ul și culoarea!

Succes și imaginație bogată!

468 X 60 header - principal -jordan belfort romania

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *