Jumătate ca și angajat, viitorul ca și antreprenor

Jumătate ca și angajat, viitorul ca și antreprenor

Jumătate din acest blog ( adică 350 de articole ) le-am scris din postura ( și experiența ) de angajat, angajat cu performanțe ridicate ținând cont de nivelul și zona în care am prestat.

Din 2018 pe acest blog voi posta articole scrie din postura de antreprenor, din experiența mixată din 12 ani de angajat și 4 ani ca și dezvoltator ( fondator LA BRICI ). Deci poți profita de expertiza pe care o voi prezenta aici pe blog.

Afaceri înseamnă A FACE, iar a face începe cu a gândi. Orice acțiune este un gând transpur în mișcări. Iar un gând ce este ?

Un gând este o corelație, un buchet de informații cules din oceanul de informații asimilate din diferite surse. Ca să faci bani e necesar ca oceanul de informații să conțină cât mai multe informații calitative, să alegi surse garantate, altfel buchetul se va transforma într-o căpiță de paie.

Umple-ți oceanul ( mintea  ) cu informații prezentate de către oamenii are au confirmat și care întorc comunității trăirile lor.

Și cum tu beneficiezi de aceste informații NU uita să întorci și tu omenirii un bine, adică Share orice informație care pe tine te-a ajutat.

De fapt acestea este menirea supremă pe acest pământ : culegi, culegi, dar și OFERĂ !

Zâmbește, viitorul e al tău, $ecretul ți-l dau eu : www.CiprianAndronache.ro

LA BRICI BOTOSANI 2014

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *