Metodă dezvoltare creier

Metodă dezvoltare creier

Metoda dezvoltare creier from bobhyatt.typepad.com

Foarte interesant articolul lui Lorand și privind ca o leapșă dedic acest articol celor care vor să își dezvolte creierul.

A spus bine Lorand că TV-ul tâmpește, am văzut rezultatul imediat ce am renunțat la TV.

Am văzut efectul, rezultatul pozitiv, imediat ce am renunțat la obiceiul de a consuma alcool.

Însă vreau totuși să prezint și metoda prin care îmi dezvolt eu creierul, metodă pe care o folosesc mereu pe lângă cele prezentate de către Lorand.

Metoda vanzari CEO from CiprianAndronache.ro

Mă amuzam pe hartancui.ro amintindu-mi de prietenul meu cu privire la economie, însă acea întâmplare haioasă la prima vedere este, de fapt, o metodă de a dezvolta creierul, o metodă care la mine funcționează.

Să denumim metoda Pro7, denumire populară, denumire ușor de reținut.

Îți recomand să citești întâi povestioara de pe hartancui.ro ( click aici ) și apoi să revii aici să citești în continuare despre metoda Pro7 de dezvoltare a creierului.

Practic Alin ( cel din poveste ) mi-a oferit această metodă fără să conștientizez la acea perioadă că este o metodă de dezvoltare, o metodă al naibii de productivă.

Pro7 este de fapt un mix de exerciții ale minții nu doar o metodă de dezvoltare intelect, un mix de impulsuri care te ajută să practici cele mai simple operații de dezvoltare intelect, dex și imaginație.

Cititul dezvoltă imaginația, privitul nu, însă când cititul îți oferă acele stări în care ridici din sprânceană și te întrebi : wtf?! atunci practic dezvolți creierul.

Asta face metoda Pro7 : te pune să ridici din sprânceană, să întrebi wtf? ( ce a vrut să spună autorul aici ) să încerci să conturezi totul pe un flipchart imaginar, să îți dezvolți mai multe laturi ale creierului tău, din aceste motive tind să cred că această metodă este cea mai productivă.

Idee Afacere online someri from CiprianAndronache.ro

Ani în urmă, pe când eram pioner în licitațiile publice, din dorința de a realiza vânzări și a crește notorietatea companiei la care prestam, am comis-o destul de grav doar din simplu motiv că nu am aplicat metoda Pro7, nu am pus întrebarea wtf?, nu am făcut researching, etc.

Am ofertat la o licitație un produs EOL. Am câștigat licitația și ( bucuros, evident ) am comandat mândru tot produsul la furnizor. Răspunsul m-a șocat : nu îl avem stoc și nici nu va mai fi, este EOL!

Și cum nepregătitul o gafează mereu nu doar o dată mai și insist : păi și? hai să-l comandăm la producător!

–          Cipriane, este EOL ( end of life )!

Dacă aplicam metoda Pro7 nu spuneam PFFFFF !

Așa că după astfel de experiențe negative și chiar rușinoase am început să aplic metoda Pro7.

Am dat play la un clip despre afaceri care, teoretic, nu se adresa celor ca mine ci celor de la CEO în sus. Evident am zis Băh, iar mă uit la Pro7! Așa că tot ce auzeam rumegam, researching, analiză, etc.

Clipurile audio-video și cititul de cărți și articole online din domeniul afacerilor pe care nu le înțelegeam inițial deorece vorbeau despre strategii și termeni pe care nu-I cunoșteam m-au făcut să îmi dezvolt imaginația, capacitatea de a dezvolta și genera idei de afaceri, capacitatea de a realiza corelații, capacitatea de a contura cu ușurință o strategie de dezvoltare, capacitatea de a memora, etc.

Practic metoda Pro7 asta înseamnă : să asimilezi informații mult peste nivelul tău Actual de înțelegere, informații care să te provoace să realizezi researching, analize, discuții cu tine și scheme și schițe imaginare!

Ca să obții rezultate trebuie să cauți cele mai complexe și mai grele texte din domeniu tău! Acele texte care din start îți oferă ILUZIA : NU înțeleg! Exact când gândești așa ceva atunci trebuie să aplici această metodă!

Ai înțeles metoda?! O practici?!

Practici altă metodă de dezvoltare creier? Care?!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *