Mobilă 2013

Mobilă 2013

Acest articol este realizat pentru toţi producătorii de mobilă dar şi pentru orice persoană care doreşte să afle moda 2013 în mobilă sau care caută idei de amenajare interioară din categoria trendy.

Tendinţa 2013 este clar îndreptată spre domeniul tapet şi în industria amenajări interioare şi în domeniul mobilă.

Dulapuri cu tapet pe uşi, dulapuri care îmbină culorii vii, nuanţe şi culori atipice, elemente trendy şi viu colorate, este ceea ce se anunţă pentru 2013 în materie de mobilă, indiferent de cameră ( bucătărie, baie, etc. ).

Am văzut până şi acele dulăpioare de papuci tapetate, fel de fel de modele de tapet viu colorate, pline de imagini haioase sau fără nici o legătură cu papucii în sine.

Pe lângă aceste tapete folosite din ce în ce mai intens în domeniul mobilă se mai folosesc şi foarte mult oglinzile, oglinzi de diferite dimensiuni şi forme, oglinzi atipice, oglinzi poziţionate la primă vedere haotic, însă totuşi după un design care oferă o notă de libertate şi nebunie.

Deşi până în 2013 moda părea să se îndrepte spre o linie vintage, cu elemente clare anii `70-80, totuşi 2013 anunţă o direcţie future, o direcţie plină de culoare, o direcţie trendy!

Cum spuneam şi în alt articol în care recomandam ca şi afacere profitabilă franciza tapet, tapetul se pare că revine, însă revine în toate formele, dimensiunile şi suporturile posibile. De la tapetul standard s-a ajuns la tapet mobilier, tapet 3D pe tavan, tapet 3D de exterior, tapet paviment ( podea ), tapet obiecte artizanale, etc.

Se pare că astfel prin folosirea tapetului industria mobilei să se relanseze şi să capete o nouă modă şi dimensiune şi chiar utilitate, deoarece un dulap tapetat poate înlocui cu succes o vopseală tipică de perete.

Astfel recomand cu încredere tututor producătorilor de mobilă să migreze de la lemnul clasic la lemnul sintetic decorat cu tapet, deoarece costurile de producţie sunt mai mici iar sortimentul de modele poate fi infinit, deoarece nu ducem lipsă de imaginaţie.

Am ataşat câteva fotografii să vă faceţi o idee, deşi pentru a se genera modele vă recomand să apelaţi la un designer sau chiar la propria imaginaţie sau la metoda practică : google.

Aştept cu plăcere o invitaţie la primul showroom care să prezinte astfel de produse.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Mobilă 2013”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Afacere cu garanție la doar 2.500 euro | CiprianAndronache.ro - [...] Articolul despre mobilă 2013 aici ( click ). [...]
  2. 2.000.000 ( 2 milioane ) locuri de muncă | CiprianAndronache.ro - [...] să facem mobilă pentru italieni mai bine din pădurea noastră construim bărci și ambarcațiuni de pescuit și [...]

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *