Negociere, manipulare si limbaj non-verbal

Negociere, manipulare si limbaj non-verbal. Tot vorbeam de descoperit hai sa-ti povestesc despre un fapt care m-a facut si m-a provocat sa ma apuc sa-ti scriu si tie aceste randuri, acest curs de vanzari pe acest blog despre afaceri care sa te ajute sa reusesti in cariera, sa avansezi si sa devii mai bun si mai de succes.

Acum mult timp in urma, am trimis un e-mail la o firma de formare traineri. Email-ul meu a fost scurt si direct, la fel ca si raspunsul primit. Intrebarea mea era : cum imi dau seama daca pot deveni un trainer de succes ( mereu sa fii ambitios sa iti doresti treapta cea mai inalta ), de unde stiu daca pot fi un trainer de succes?

Raspunsul, cum spuneam, a fost si mai scurt decat intrebarea mea si a sunat cam asa din partea unui mare om : nu stii, doar simti.

Am ramas mirat si chiar am zambit, pentru ca am simtit ca acel formator de traineri a simtit in mine un viitor trainer, un trainer de succes, chiar avea incredere in mine ca o sa ajung printre cei mai buni.

Asta incerc si eu prin acest curs de vanzari aici pe acest blog despre afaceri, sa te fac sa crezi in tine, sa-ti ofer acea incredere, incredere din partea unui om cu peste 10 ani experienta in vanzari, in vanzari efectuate prin largi cunostinte in negociere, manipulare, limbaj non-verbal.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *