O afacere online cu ganduri

O afacere online cu ganduri

Pare o idee de afacere ciudata? Pot fi gandurile oamenilor o afacere in mediul online? Se pot face bani online cu niste ganduri?

Ganduri.ro/eu/com este o idee de afacere online marca CiprianAndronache.ro si la momentul scrierii acestei lucrari domeniul recomandat era disponibil.

Ganduri.ro/eu/com este o afacere care poate fi internationala. Tinand cont de romantismul francezilor sau al italienilor, clar aceasta idee ar prinde si ar avea succes pe plan international.

Recomandam in mai multe lucrari : o afacere online va avea succes cand se adreseaza minim pe nivel national.

Insa o afacere online care se adreseaza pe plan international are mai multe sanse de reusita decat multe alte afaceri online sau offline axate doar pe plan national.

Oamenii savureaza si devoreaza povesti de viata, povesti despre oameni, povesti in general.

Un film este o poveste, o carte prezinta o poveste, un om este o poveste, un om este o carte deschisa care asteapta sa fie citita.

Cand intri pe facebook, de exemplu, si vizualizezi un profil la o persoana esti fascinat. Urmaresti detalii, urmaresti informatii, incerci sa-i afli povestea, sa afli cine si cum este acea persoana.

Sunt foarte foarte multe persoane care NU stiu sa se deschida, nu stiu sa se lase descoperite.

Si mai multe persoane sunt care NU stiu sa citeasca si sa descopere oamenii.

Un astfel de site plin de ganduri, plin de povesti de viata, plin de sentimente si romantism, ar fi cea mai buna carte de citit in metrou, seara acasa, in pat, la cafea, etc.

Ganduri.ro/eu/com nu se doreste un site de matrimoniale sau socializare, astfel de site-uri le-am recomandat deja pe acest blog de afaceri ( Onoapte.ro si Peviata.ro ), ci se doreste un site plin de ganduri ( povesti, vise, etc. ) si este o idee de afacere online care poate deveni in scurt timp o afacere de succes.

Nota : Toate aceste idei de afaceri prezentate pe acest blog de afaceri sunt GRATUITE! Proiectele aferente ( planurile de afaceri care contin directii si recomandari privind implementarea si monetizarea ) sunt contra-cost in functie de nivelul de implementare pe care il doreste clientul.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *