Onoapte.ro

Onoapte.ro

Traim in epoca libertatii, traim in epoca in care totul se face foarte repede, totul este plictisitor si totul este parca prea putin.

In aceasta epoca a libertatii totale tot ce ne mai face sa avem totusi niste limite si niste bariere sunt unele legi si dorinta de a fi apreciati mereu, altfel am fi toti niste pagani.

Astfel trebuie sa ne adaptam, sa fim toti liberi, sa fim cum este majoritatea.

Pentru majoritatea vin cu o solutie, vin cu o idee pentru a fi totul mai usor : un site special pentru intalniri amoroase, sexuale, nebunesti.

Onoapte.ro se doreste un site „altfel”, nu un site standard de matrimoniale.

Onoapte.ro se doreste sa revolutioneze industria matrimonialelor, deoarece este un concept nou si simplist : doar aventuri.

Onoapte.ro se doreste un site doar pentru cei care doresc DOAR aventuri, cei care doresc doar partide de sex, cei care doresc nebunii de o noapte, cei care doresc discretie si neimplicare sentimentala, etc.

Onoapte.ro este o idee de afacere online, o idee de afacere dintr-o industrie care genereaza miliarde de euro anual.

Evident, preciez din nou : o afacere online ca sa genereze venituri si sa fie o afacere profitabila trebuie sa fie minim pe nivel national, deci recomand hai.ro un proiect international.

Stiu ca majoritatea oamenilor din online cand aleg sa implementeze un proiect pe nivel international cumpara domenii .com.

Eu recomand ca orice proiect realizat de romani sa fie facut in .ro, indiferent ca este in engleza, franceza, etc.

Cei care doresc planul de afaceri ( proiectul ) la aceasta idee de afacere „Onoapte.ro” sunt rugati sa ma contacteze.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

2 Responses to “ “Onoapte.ro”

  1. Radu spune:

    salut. ma intereseaza proiectul si suna foarte interesant si te-as ruga, daca se poate sa imi prezinti si mie planul de afaceri. multumesc anticipat

    • Salut Radu. Mă bucur că îți place această idee de afacere și consideri ca poate fi transpusă într-un proiect care să devină în timp o afacere profitabilă. Ceea ce nu mă bucură este faptul ( din modul tău de prezentare, scriere, etc. ) că nu ai înțeles că acest proiect ( plan de afaceri ) nu poate fi achiziționat decât de cineva ( în speță firmă ) cu istoric ( experiență ) în online, care își permite ( atât financiar cât și uman ) să investească în acest proiect. Dacă doar proiectul ( idee + planul de afaceri ) costă 1.690 de Euro, atunci clar că această afacere necesită o investiție destul de mare.
      Prin modul tău de exprimare m-am simțit lezat deoarece să îmi ceri să îți prezint planul de afaceri ( proiectul ) fără să te prezinți, fără să achiți integral contravaloarea proiectului, etc., sună a ordin. Ori nu ai citit atent și nu ai înțeles că unele proiecte nu se prezintă gratis, ori poate ai înțeles că este vorba de un blog. Nu, nu este vorba de vreun blog ci despre un proiect online care necesită o investiție destul de mare ( peste 100.000 Euro ). Data viitoare când ceri ceva unei persoane care NU te cunoaște și pe care nu o cunoști te rog să te prezinți întâi. Mulțumesc. Poți folosi formularul de contact pentru eventuale alte informații.

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *