Parfum de leventica si liliac, o afacere profitabila in Romania

Parfum de leventica si liliac, o afacere profitabila in Romania

Cine isi aduce aminte cu ce parfumuri se dadeau bunicii nostri?

Aveau un miros asa frumos, un miros asa placut.

Se mai fabrica parfumurile care erau odata? Mai exista parfumuri de leventica, de liliac?

Daca recomandam ca si afacere productia de uleiuri de baie bio, clar ca si productia de parfumuri naturale din plante este o afacere profitabila.

Suntem invadati de „arome” insa de putine lucruri naturale.

Exista peste 200.000 de plante in lume, deci exista milioane de combinatii de plante care pot genera un miros placut, un miros dulce, un parfum special, un parfum natural, deci clar productia de parfumuri naturale este o afacere de viitor.

Un parfum natural, produs bio, produs din plante, la un pret acceptabil poate genera venituri imense, deoarece nu toata lumea isi permite sa se dea cu Armani de exemplu.

Capacitatea agricola a Romaniei este foarte mare, avem destula suprafata pe care sa cultivam mii de exemplare de plante pe care le putem folosi in productia de parfumuri.

Secretul afacerii fiind combinatia de plante, implicit combinatia de arome, combinatia de mirosuri, combinatii care sa genereze un parfum dulce, un parfum puternic, un parfum special.

Este o afacere frumoasa, este o afacere care poate genera venituri imense daca se axeaza si pe plan international, este o afacere profitabila si de viitor deoarece mereu noi oameni ne vom parfuma.

Ce este mai placut decat un parfum care sa te faca sa vibrezi?! Un parfum care nu iti ataca pielea, un parfum care nu iti ataca si pateaza hainele, un parfum natural, un parfum bio care sa fie frumos la mirosit si sa persiste.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *