Peviata.ro

Peviata.ro

Industria matrimonialelor genereaza miliarde de euro anual. In romania exista un singur site de matrimoniale care a rezistat pe piata ani de zile, chiar daca romanii sunt mai libertini si au migrat matrimonialele de pe site-urile standard pe hi5, messenger, facebook, etc.

Trebuie tinut cont totusi si de alte aspecte, aspecte care diferentiaza un site de matrimoniale de un site de socializare.

Astfel prezint o idee noua de afacere online : Peviata.ro

Ce este Peviata.ro? Peviata.ro se doreste cel mai mare site de matrimoniale din Romania si din Europa.

Cum poate ajunge Peviata.ro cel mai mare site de matrimoniale din Romania si din Europa atata timp cat au exista foarte multe site-uri care au falimentat intr-un final?

Foarte multe site-uri de matrimoniale au falimentat si nu au fost afaceri online profitabile din cauza unui singur mare motiv : conturi false.

Pentru a deveni Peviata.ro cel mai mare site de matrimoniale din Romania si din Europa este necesar sa se realizeze tehnic astfel incat sa se elimine din start posibilitatea de a se realiza conturi false.

Acest lucru este posibil printr-un algoritm realizat in spatele softului de incasare nu in spatele site-ului cum au facut si inca fac multi administratori si firme din mediul online.

Atata timp cat nu exista conturi false si site-ul pune la dispozitia utilizatorilor garantia informatiilor personale printr-o metoda noua privind siguranta datelor, nu va exista riscul profitabilitatii afacerii.

Monetizarea se poate face multipla :

–       Abonament lunar,

–       Tips ca si like pentru un profil care iti place,

–       Donatie tips pentru un profil care iti place si vrei sa-i atragi atentia,

–       Etc.

Din 2012 monetizarea unui site de astfel tip ( si nu numai ) trebuie facuta multipla pentru a asigura venituri din mai multe directii.

Pentru planul de afaceri ( proiectul integral ) al acestei afaceri online Peviata.ro va rog contact.

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Peviata.ro”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Top 13 afaceri online 2013 marca Ciprian Andronache | CiprianAndronache.ro - [...] Articolul complet aici ( click sau apasa ). [...]
  2. Decât 10 mari mai bine 100 mici | CiprianAndronache.ro - [...] secrete din afaceri. Vom discuta pe baza unei idei de afaceri marca CiprianAndronache.ro și anume PeViață.ro, un site care…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *