Ponta știe că românul este nimfoman! Felicitări d-le Președinte Ponta!

Ponta știe că românul este nimfoman! Felicitări d-le Președinte Ponta!

Photo from Monica Macovei Facebook1

Nu îi da românului democrație pentru că nu știe ce să facă cu ea!

Romanii sunt nimfomani!

Românilor le place să fie supuși, românilor nu le place să fie liberi ci supuși, umiliți, așa sunt fericiți românii!

Nu trebuie să studiezi comportamentul uman sau să pierzi ca mine ani întregi analizând și cercetând deoarece este foarte simplu să îți dai seama : traumele ne conduc în viață și majoritatea dintre noi NU reușim să trecem peste traume.

Acest articol este o LECȚIE DE AFACERI, o analiză la cea mai bună strategie de marketind din ultimii 25 de ani pe care a aplicat-o cu success d-ul Președinte PONTA!

Nu, nu este despre politică deoarece eu pe acest blog de afaceri NU scriu despre politică ci doar despre afaceri!

Se spune că cei care se urăsc stârnesc o chimie extraordinară și când se întâlnesc iese foc și pară, așa zic bătrânii și eu pe ei chiar îi cred.

Așa se întâmplă cu un singur român de la TV, unul dintre cei mai buni ziariști din țară, poate chiar cel mai bun : CTP!

În esență CTP îl analizează și critică pe d-ul Băsescu ( că de acum nu mai putem să îi spunem d-ul Președinte ) însă în interiorul său îl iubește enorm ( nu, nu e nimic gay deoarece Nu vorbim despre acea iubire ) pe Băsescu deoarece îi adoră Tupeul său și Stilul său, acestea 2 fiind elementele care, deși NU-L VREI, totuși te fac să ÎL ADORI!

D-ul Președinte PONTA și a sa echipă a înțeles perfect PROFILUL consumatorului român și a aplicat Cea Mai Bună Metodă De Marketing din ultimii 25 de ani, totul după o strategie extraordinară.

Cred că este prima oară de când sunt în mediul de business când APRECIEZ cu sinceritate o strategie aplicată corect.

Nu îi da românului democrație pentru că nu știe ce să facă cu ea!

Aceasta este cheia!

Photo from Monica Macovei Facebook2Folosind această cheie totul a fost simplu deoarece :

  • Românul este prost! Da, degeaba avem noi ( adică unii, inclusive și Băsescu ) pretenția că românii sunt deștepți deoarece NU sunt! Cei din mediul online pot verifica foarte simplu, trebuie doar să verifice în căutările google cam CUM și CE caută românii,
  • Românul este nimfoman! Deci românii NU se satură niciodată! Știu cauza și o voi prezenta într-o carte pe care o voi lansa în format print, însă nu cauza este importantă! Românul nu se satură niciodată să fie umilit, păcălit, înșelat!
  • Românul este mahalagiu! Ne place domle scandalul, ne place can-can-ul! Să-l dea dracu de blog de afaceri, dă mă să-l văd pe Turcescu agentul acoperit! Ne place să înjurăm, ne place să ne violăm PROPRII COPII, ne place să ne batem nevestele, ne place să ne înșelăm soții, ne place să fim cel mai mare exportator de carne din Europa ( milioane de românce și-au lăsat familiile în România și trăiesc cu alții și sute de mii de românce se prostituează în străinătate ),
  • Românul este visător! Românii visează încă la Iliescu și atâta timp cât Ponta este lângă el totul va fi bine!
  • Românul este sufletist! Românul plânge la știrile de la ora 5, românul se simte împlinit la înmormântări, la necazuri și supărări! NU, nu îi da democrație că se plictisește cu ea!
  • Românul este oricum ar fi dar nu cum trebuie și asta mă face să îmi pară rău pentru prima data în 34 de ani că sunt român!

Photo from Elena Udrea Facebook

Trist dar totuși trebuie să apreciez strategia de marketing a lui Ponta! Exact ceea ce trebuie!

Evenimentul de pe Național Arena demonstrează toate cele spuse mai sus!

Evenimentul de pe Național Arena mă face să cred că românul vrea din nou ca înainte, vrea să fie CONDUS!

Băsescu a greșit oferind libertate, democrație, libera alegere!

Românul nu este făcut să fie liber și uite-te în istorie dacă nu mă crezi! Noi am fost învățați să fim conduși, călcați de alte popoare, umiliți, batjocoriți!

Românul altfel se iubește când are necazuri dar când știe că este condus!

Asta a căutat românul în 25 de ani de democrație, a căutat un LIDER, un om care să fie GRANDIOS nu deștept, care să fie FUDUL și TUPEIST nu economist, care să FURE ( copieze ) nu să fie cinstit, care să fie FUDUL….că așa îi stă bine românului!

Degeabă investim în softuri, aplicăm studii, demarăm strategii de dezvoltare durabilă 2020….NU SE MULEAZĂ pe profilul românului!

NU!

Nivelul de cultură general ( uite-te doar așa o secundă la câți au absolvit Bac-ul de exemplu ) este JALNIC!

Atâta timp cât NU există cultură/educație NU se poate aplica strategii elaborate și complexe importate de la americani care au construit democrația în 400 de ani!

Cea mai bună metodă este cea a lui Ponta! Felicitări echipei sale, este cea mai faină șmecherie din ultimii 25 de ani, mai tare decât Caritas!

Nici până voi muri nu se va mai schimba această direcție! Așa va fi de azi înainte!

Felicitări încă o dată!

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *