Recuperatorul, datoriile și internetul

Recuperatorul, datoriile și internetul

Mereu am recomandat cititorilor mei și celor care mi-au cerut ajutorul ( sfaturi, idei, păreri, etc. ) să investească și să dezvolte o afacere mulată pe nivelul pregătirii lor profesionale, mulată pe experiența lor profesională deoarece experiența este un factor foarte important în dezvoltarea unei afaceri.

De foarte multe ori oportunitățile cele mai profitabile nu le observăm fiind focusați să găsim fel de fel de idei de afaceri care nu sunt încă pornite în zona noastră, să găsim idei de afaceri pe care le considerăm noi profitabile, etc., deși cea mai bună soluție este chiar persoana noastra ( pregătire profesională, experiență, etc. ).

Dacă nu ai citit articolul „Numele tău este secretul banilor” te invit să-l citești ca să înțelegi ce avantaje prezintă numele nostru ( pregătirea profesională, experiența într-un anumit domeniu, rețeaua de contacte, etc. ).

Cumulând toate aceste informații recomandarea mea este previzibilă dacă la acest moment prestezi în acest domeniul al creanțelor  : RecuperatorCreante.ro

Ținând cont de experiența pe care o ai în acest domeniu, de rețeaua de contacte pe care ai realizat-o pe acest segment de piață, de secretele pe care le deții în această meserie, recomandarea mea este să dezvolți o carieră pe domeniul recuperări creanțe.

www.RecuperatorCreante.ro

 

recuperatorcreante.ro   Domeniu este liber ! Inregistrati-l !
recuperatorcreante.eu   Domeniu este liber ! Inregistrati-l !

Tot ce trebuie să faci tu este să plătești ( 300-400 euro ) la o firmă de webdesign să îți realizeze un site de prezentare ( un blog cum dețin eu ) pe care să-l foloșești pentru promovarea ta națională.

Blogul ( site-ul ) este un mod prin care devii vizibil pe o piață mult mai mare decât poți acoperi în offline.

Pentru a realiza notorietate, credibilitate ( brand personal ) trebuie să atașezi pe site un mic portofoliu ( recomandări, realizări, etc. ) astfel încât potențialii clienți să acționeze ( să pornească o colaborare cu tine ) doar din premiza că ai experiență și ești profesionist.

Gândește-te că eu nu puteam ajunge în 10 țări din Europa să expun românilor ceea ce prestez ( ce ofer, ce vând ) eu, însă cu ajutorul blogului sunt vizibil oriunde în lume. Așa trebuie să faci și tu.

Evident, după realizarea blogului, trebuie să plătești o firmă de SEO pentru o promovare adecvată, o promovare calitativă, astfel încât să apari în primele căutări google ( să fii găsit repede după cuvinte cheie gen : recuperări creanțe, recuperator creanțe, etc. ).

În timp poți migra și spre domeniul mediere ( dacă ai cunoștințe în negociere, manipulare ), intermediere contracte, etc.

Gândește-te că ramura de recuperări creanțe poate fi dezvoltată și în alt mod, într-un mod mai atipic ( nu după manual ).

Niciodată nu mi-a plăcut să funcționez după manual, mereu am fost mai libertin, mai non-conformist, mai nebun în idei și practici. La fel poți face și tu ( dacă în timp dobândești largi cunoștințe în manipulare și negociere ) în domeniul tău.

O recuperare creanță poate fi realizată NU doar după metodele pe care le-ai folosit sau le cunoști tu. Poți folosi metode din negociere și manipulare puse în scenă la o ședință de mediere ( de exemplu ).

De foarte multe ori creanțele ( eu mă refer strict la persoane juridice ) apar din mai multe motive :

Ø  Lipsa comunicării între cele 2 părți,

Ø  Nemulțumirea unei părți,

Ø  Dificultate financiară temporară,

Ø  Etc.

Toate acestea pot fi rezolvate prin MEDIERE ( negociere ) între cele 2 părți ( evident prin aportul tău ).

Dacă știi când și unde să foloșești termenul de discount și NU termenul de executare silită poți avea rezultate extraordinare.

Gândește-te că și eu în cariera mea ( 10 ani în piața de IT ) am avut clienți răi platnici, clienți care refuzau plata și chiar clienți care au încercat să realizeze ȚEPE ( un italian ).

La fiecare client, în funcție de profilul clientului, foloseam metode diferite.

De exemplu, în cazul italianului, am folosit metoda Gangsta. 2 mașini pline cu băieți lucrați la sală parcate în fața firmei respectivului au dat rezultat și am recuperat valoarea integrală.

În alte cazuri am alocat discount-uri suplimentare la viitoarele contracte, în alte cazuri am folosit o metodă mai atipică, însă o metodă care va da mereu rezultate în România ( conform profilului consumatorului român ) :

–          Un client existent ( cu istoric bun la noi ) a achiziționat într-o perioadă scurtă mai multe unități ( laptopuri ) prin fiul său. La momentul verificării trimestriale am primit un refuz plată pertinent și chiar acuzator ( acuzator la persoana mea precum aș fi realizat o infracțiune cu fiul respectivului pentru a ne dobândi ilegal acele laptopuri ). Aportul unuia dintre asociați ( patron firmă la care prestam ) a fost de un real succes prin aplicarea acestei metode, metodă care a dat randament 100% și într-un caz de furt la unul dintre curierii cu care colaboram. Tot ce s-a prezentat la acel moment de mediere ( negociere ) a fost : colaborăm cu cei mai mari importatori IT, importatori care au în lista de clienți mii de firme din România, care la rândul lor au mii de clienți din România. Un simplu email din partea tuturor importatorilor cu subiectul „ Atenţie ŢEPAR „ ar distruge reputaţia unei firme doar în câteva minute.

Evident, efectul a fost pozitiv, în 48 ore s-au achitat integral facturile restante după ce au recunoscut problemele mari care le aveau cu odrasla.

Deci există și altfel de metode de recuperări, tu trebuie să le descoperi în timp după analiza fiecărui contract/client, astfel încât să folosești cele mai productive metode pentru a realiza succese.

Ca și în viața personală și în afaceri comunicarea este elementul de bază.

Tu ai o bază, ai o carieră ( experiență ) în acest domeniu, tot ce trebuie să faci este să aplici cunoștințele și experiențele dobândinte și să realizezi profit.

Succese!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *