Reduceri de taxe pentru producătorii tineri

Reduceri de taxe pentru producătorii tineri

Fabricat de tanar intreprinzator from lamondamagazine.com

Dacă ești producător și ai până în 40 de ani trebuie să citești acest articol!

Cabinetul ministrului doreste sa faca un sondaj pentru un proiect care va fi lansat in luna septembrie.

Acest proiect se numeste “Fabricat de tanar intreprinzator” prin care IMM-urile, care au ca obiect de activitate producţia şi sunt conduse de intreprinzători cu vârsta maximă de 40 de ani, vor fi scutite de taxele de raft in cazul vanzarii produselor acestora prin intermediul marilor lanţuri de magazine (supermarket/hypermarket).

  • Cel mai important trebuie sa fie producatori romani care produc orice se poate vinde intr-un supermarket/hypermarket (de la produse de patiserie, la articole traditionale romanesti, sticlarie, obiecte de decor, etc);
  • Pentru inceput vom colabora cu lanţul de magazine Carrefour;
  • Proiectul se va desfasura la nivel national;
  • Firmele producatoare pot aproviziona doar un magazin din orasul cel mai apropiat si apoi daca colaborarea este benefica pot sa faca contract pentru a aproviziona mai multe magazine, nu este obligatoriu sa furnizeze in toata tara;
  • Fiecare firma va negocia direct cu magazinul toate conditii contractului (de plata, de furnizare, etc).
  • Conform unui calendar convenit cu reprezentantii Carrefour va fi o sesiune de 1 to 1 in perioada 5 -20 august, cu posibilitatea de extindere a perioadei daca sunt foarte multe cereri de intalniri. (Acestea vor fi intalniri unde se vor duce sa isi prezinte produsele).

200 Idei afaceri from CiprianAndronache.ro

Pentru a stabili forma de organizare in magazin, forma de prezentare a produselor şi categoriile de produse, te rog să completezi acest chestionar ( la sfârșitul articolului ) dacă ești producător și ai până în 40 de ani dacă nu ești producător atunci te rog distribuie acest articol să afle toată lumea de acest proiect!

Chestionarele completate se pot trimite catre adresa de email simona_sfetcu@imm.gov.ro, în format .doc (read only) sau .pdf sau .jpg până în data de 30 iulie 2014 (inclusiv).

Proiectul si chestionarul pot fi gasite pe site-ul www.imm.gov.ro

Afaceri rurale 2013 by CiprianAndronache.ro

Click ( apasă ) să descarci Chestionar proiect Fabricat de tanar intreprinzator

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *