RomanianMedia.ro, RomanianSMM.ro, ExperţiRomania.ro

RomanianMedia.ro, RomanianSMM.ro, ExperţiRomania.ro

Grila de tarifare în orice domeniu poate stabiliza piaţa şi oferi o conduită productivă. O afiliere la piaţă şi la grila de tarifare este recomandată şi oportună oricărui specialist. Un singur exemplu : notarii publici. Funcţionează după o direcţie clară, dupa o grilă de tarifare fixă şi chiar impusă, au ale lor organizaţii, direcţii, conduite, etc.

Aşa ceva trebuie şi în online românesc, dar nu doar pentru optimizarea pieţei, ci şi pentru ofertarea în spaţiul .com.

Un portal ( catalog ) care să cuprindă o listă profundă de specialişti din online ( SMM, SEO, PR, etc. ), o grilă de tarifare standardă şi impusă atât specialiştilor cât şi clienţilor dar şi juniorilor, poate fi soluţia de relansare şi fluidizare a acestui segment, a acestei industrii.

Să realizezi singur un proiect online şi tot singur să-l promovezi este foarte dificil, costisitor şi necesită foarte mult timp.

Însă un singur proiect ( portalul exemplificat ) realizat de sute de specialişti, promovat de sute de specialişti, poate creea monopol, brand, notorietate şi credibilitate într-un timp relativ scurt, chiar foarte scurt.

Clasă, însă clasa să fie recunoscută. Specialiştii români au clasă, au valoare, generează plus valoare în orice proiect, însă nu sunt apreciaţi şi cel mai grav NU sunt recunoscuţi pe plan internaţional ( în .com ).

Piaţa din .com este piaţa care generează venituri, care oferă un punct de reper privind tarifarea, privind gradul şi nivelul calitativ, privind pulsul acestei industrii.

Ceea ce trebuie realizat prin acest proiect naţional, în care să se implice toţi ( de la PR1 la PR5 ) din mediul online românesc, este recunoaşterea valorii şi a calităţii şi a statutului de specialist ( indiferent de domeniu, indiferent că este SEO, PR, SMM, on sau offline ).

Dacă un singur articol de pe chinezu.eu a generat postarea de zeci de anunţuri de dorinţă de angajare, atunci un asemenea proiect ar avea un numar de x ori mai mare de susţinători, de la programatori, softişti, experţi SEO, etc.

Toţi din online-ul românesc trebuie să promoveze un astfel de proiect, deoarece toţi suntem implicaţi activi şi toţi suntem dependenţi de această piaţă.

Cine nu poate sponsoriza cu 5 euro ( eu sunt primul care donez ) poate realiza un advertorial, poate veni cu o idee de slogan, poate realiza un Logo, poate veni cu o lucrare care să conţină profilul clientului european, etc.

Orice român din online-ul românesc trebuie să participe activ la acest proiect, pentru că mai devreme sau mai târziu toţi vom realiza venituri din acest online românesc, din suportul celorlalţi, din recomandările celorlalţi, indiferent că suntem blogeri, softisti, designeri, etc.

Target-ul acestui proiect este clar : recunoaşterea valorii şi statutului de specialist.

Modalitatea de promovare am precizat-o deja, însă oricine poate veni cu o idee.

Finanţarea acestui proiect : donam toţi câte 1 leu, 1 euro, fiecare cât doreşte.

Realizarea acestui proiect : ideea am oferit-o eu. Implementarea realizată de către specialiştii care doresc acelaş lucru ca şi ideea şi targetul acestui proiect, şi sunt destui care sunt apţi şi vor să lupte pentru această cauză mai mult decât nobilă.

Vreau doar să văd o listă de speciliaşti pe acest portal ( sub formă de profile afişate pe categorii ) şi fiecare profil să deţină un număr consistent de recomandări şi realizări!

Vreau să văd sute, mii de recomandări!

Vreau toţi specialiştii să obţină cât mai multe recomandări posibile de la toţi colaboratorii, clienţii, furnizorii, etc.!

Vreau plus valoare la valoarea tuturor specialiştilor!

Sunt mândru că sunt român dar vreau să fiu şi recunoscut şi apreciat pentru valoarea care o generez prin munca mea!

Voi vreţi ?

Idei de domenii :

http://romanianexperts.com/ este folosit, dar poate fi cumparat, deoarece nu este dezvoltat.

 

RomanianMedia.ro   Domeniu este liber ! Inregistrati-l !
RomanianMedia.eu   Domeniu este liber ! Inregistrati-l !
RomanianMedia.com Domeniu este deja inregistrat ! vezi site

 

RomanianSMM.ro   Domeniu este liber ! Inregistrati-l !
RomanianSMM.eu   Domeniu este liber ! Inregistrati-l !
RomanianSMM.com   Domeniu este liber ! Inregistrati-l !

 

ExpertiRomania.ro   Domeniu este liber ! Inregistrati-l !
ExpertiRomania.eu   Domeniu este liber ! Inregistrati-l !
ExpertiRomania.com   Domeniu este liber ! Inregistrati-l !

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *