Un nou model Dacia : Rulota hibryd si cu panouri solare

Un nou model Dacia : Rulota hibryd si cu panouri solare

In materie de afaceri auto acum putem vorbi doar despre hibryd, despre masinele hibryd.

Nu doar poluarea masiva insa si costurile de intretinere sunt pe lista dezbaterilor oricarui producator auto.

Trebuie sa felicit Dacia ( Renault ) pentru noile modele Clio si Logan 3D, insa imi permit sa ofer si o recomandare catre grupul Renault : Rulote Hibryde si cu panouri solare.

Este o idee nebuneasca insa pusa in aplicare poate fi o inovatie care poate face diferenta intre producatorii auto europeni.

O rulota Dacia echipata cu motor hibryd ar scade mult costurile de intretinere chiar daca o rulota nu este folosita zi de zi. Tocmai, acesta ar fi un motiv pentru care multi ar opta sa-si achizitioneze o rulota hibryd.

O rulota Dacia cu panouri solare ar oferi un avantaj enorm pentru orice posesor de rulota.

Aici in Napoli, in industria in care activez, se folosesc panouri solare de mici dimensiuni pentru a elimina orice cost.

Astfel, si in industria auto se poate migra spre aceasta optiune. Un panou solar montat pe o rulota ar fi un avantaj enorm pentru posesor si un avantaj enorm si pentru producator.

Prin aceste 2 optiuni ( avantaj client ) „motor hibryd” si „panou solar” Dacia ar putea deveni un producator important pe acest segment de piata „rulote” si ar reusi sa penetreze piata cu aceasta inovatie si chiar sa creeze notorietate.

Daca exista deja masini zburatoare, de ce Dacia nu ar putea veni pe piata cu o astfel de rulota hibryd si cu panou solar?

Suntem in epoca in care orice idee poate fi pusa in aplicare, insa cand avem si o idee destul de provocatoare atunci tot ce ramane de facut este sa producem, sa producem ( noi Romania ) cea mai buna rulota de pe piata, o rulota cu motor hibryd si cu panou solar.

Nota : poze este informativa.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

One Response to “ “Un nou model Dacia : Rulota hibryd si cu panouri solare”

  1. Intr-adevar ar fi foorte bine daca ar incepe productia unei astfel de serii Dacia. Panourile solare ofera doar beneficii.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un nou model Dacia : Rulota hibryd si cu panouri solare | CiprianAndronache.ro | BunDeCitit.ro - [...] In materie de afaceri auto acum putem vorbi doar despre hibryd, despre masinele hibryd.…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *