Sărăcie în rate doar cu buletinul

Sărăcie în rate doar cu buletinul

Urmează o nouă criză? NU! Urmează sărăcie și foamete.

Spania are nu mai putin de 27% șomeri, Italia și-a manifestat dorința de a ajunge Spania din urmă, Portugalia este o țară mult prea îmbătrânită cu doar 7 milioane de locuitori, iar România a rezistat în ultimii 8 ani doar datorită celor peste 35 miliarde de euro trimise de românii aflați la muncă tocmai în aceste țări care anunță un val de sărăcie și foamete greu de descris.

În condițiile în care România a fost susținută de cei peste 2,5 milioane români aflați la muncă în aceste țări și în condițiile în care românii pleacă din aceste țări lăsând în urmă credite și restanțe uriașe înseamnă că nimic bun nu urmează.

Dacă România plutea cu numărul șomerilor în următoarea perioadă va depăși limita datorită migrării celor peste 2,5 milioane de români înapoi în țară, țară care oricum era la limita sărăciei datorită lipsei investitorilor și numărului mare de șomeri cât și gradului mare de îndatorare a românilor.

Dacă din cei 8 miliarde de euro care intrau în fiecare an în țară de la românii aflați în străinătate s-a ajuns la mai puțin de 2 miliarde și dacă replierea românilor în țară înseamnă creșterea numărului de șomeri implicit a deficitului bugetar putem concluziona scurt : sărăcie.

Dacă NU există investiții masive în agricultură, agricultură care ne oferea hrana minimă și dacă continuă schimbările zilnice de climă și temperatură putem concluziona scurt : foamete.

Orizontul nu este gri ci sumbru, deoarece nu există nici măcar PROMISIUNI, nici o umbră de speranță, nici un gând pozitiv din partea unor investitori sau din partea guvernanților.

Ce este de făcut în acest condiții?

Dacă nu vrem să ne hrănim cu RATE DOARE CU BULETINUL și chiar avem nevoie de hrană recomand SĂ RENUNȚĂM la achiziția de produse ( indiferent că e rată fără buletin ) care NU NE CRESC NIVELUL DE TRAI : plasme 3D, mașini peste 5.000 euro, apartamente fiecărui membru din familie, concedii prin țări scumpe și depărtate, etc., și să migrăm cu tot refuzul inițial spre locul unde ai noștri bunici au trăit ( chiar bine, dacă nu bine chiar foarte sănătos ) FĂRĂ VENITURI : la țară.

Se anunță o creștere de 140% a gazelor. Eu când am văzut știrea am citit de 2 ori. Da, deci 140%! Asta ce înseamnă? Că se SCUMPESC TOATE! Dar absolut toate!

Dacă în condițiile actuale pragul sărăciei are cote alarmante, după iarna care vine NU voi mai fi singurul care spune că urmează foametea!

Aceasta este singura soluție pe care o văd REALIZABILĂ, chiar dacă foarte multe persoane care m-au întrebat CE ESTE DE FĂCUT au refuzat inițial să accepte această soluție.

Altă recomandare este aceea de a CONȘTIENTIZA și de a ACCEPTA faptul că se revine la 3 clase sociale și că cea mai mare clasă socială va fi cea a săracilor.

Sunt și eu conștient că ALȚII PLEACĂ ÎN CONCEDII sau că ALȚII AU MAȘINI SCUMPE, însă acești ALȚII sunt din altă clasă socială și acești ALȚII nu știu că tu mori de foame sau nu ai cu ce să îți plătești facturile, din acest motiv îți recomand cu toată inima să NU TE MAI UIȚI LA ALȚII și să te GÂNDEȘTI LA VIITORUL TĂU!

O să îți dau un singur exemplu : taică-miu are 62 de ani și este ieșit la pensie de 7 ani de zile cu 35 de ani de muncă în spate. Însă, ghici?! Acum, în 2013, are 42 de ani de muncă, deoarece după ce a ieșit la pensie s-a angajat ca bucătar deși el a fost maistru ctc-ist de profesie.

Crezi tu că taică-miu nu își dorește să stea în parc la șah cu foștii colegi sau să se plimbe cu nepoțeii prin parc înloc să stea în picioare de la orele 10 dimineață până la orele 2 de noapte ?

Aceasta a fost soluția pe care a găsit-o pentru a NU acumula restanțe și pentru a putea MERGE MAI DEPARTE!

Dacă tineri cu facultăți și cu experiență în diverse domenii au comunicat scris ( online ) că ar dori job-uri și la 200-300 de euro, crezi că asta înseamnă altceva decât sărăcie?

Dacă SUTE ( deci sute ) de blogeri au recunoscut ( online ) că SE ÎMBRACĂ DE LA SECOND-HAND oare asta înseamnă altceva decât sărăcie?!

Și NU, nu va urma o perioadă mai bună, și NU nu nu ne putem MINȚI că va trece CRIZA, deoarece CRIZA NU MAI EXISTĂ, acum ne aflăm în sărăcie și tot ce va urma se poate denumi astfel : ÎN RATE DOAR CU BULETINUL însă pastile și organe artificiale!

Este trist ceea ce spun însă trebuie să CONȘTIENTIZĂM și să acceptăm realitatea.

Dacă NU dorești să fii sărac, dacă NU dorești să ajungi să îți iei PASTILE ÎN RATE DOAR CU BULETINUL atunci :

Ø  Învață, învață, învață ORICE, ORICÂND, ORICUM, ORIUNDE,

Ø  Ajută-ți părinții fără nicio conditie,

Ø  Ajută-ți bătrânii de la țară să realizeze recolte din care te vei hrăni și tu,

Ø  Ajută-ți aproapele să devină mai puternic deoarece doar împreună putem reuși,

Ø  Acceptă orice loc de muncă și URCĂ TREAPTĂ CU TREAPTĂ pentru A URCA ÎN NIVELUL DE TRAI,

Ø  Acceptă orice propunere de colaborare indiferent de valoare, deoarece 1 + 1 fac 2 însă 0 + 0 face tot 0 ( zero )!

Ø  Mulțumește-i lui D-zeu că NU te-ai născut în Africa unde mor DE FOAME anual 20.000 de copii,

Ø  Distribuie acest articol ( email, messenger, facebook ) tuturor prietenilor pentru că ÎMPREUNĂ putem reuși !

Și dacă până și Andreea Esca de la ProTV spune că AGRICULTURA ESTE SOLUȚIA atunci sigur agricultura este soluția chiar dacă birocrația este mare există totuși precedent ( tineri care au reușit ).

Vezi video aici :

Afacerile in micro-ferme, solutia pentru agricultura propusa de tineri si descurajata de stat 


Alte articole pe aceeași temă :

Cum să câștigăm mai mult ( click sau apasă aici )

Cum să scăpăm de sărăcie și de criză ( click sau apasă aici )

Firmele de construcții sunt salvarea de la sărăcie ( click sau apasă aici )

Recomandare pentru oamenii de afaceri ( manageri, patroni, directori ) aici ( click ).

 

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *