Showroom auto exclusivist

Showroom auto exclusivist

Toyota cu incinte acustice de 650W si cu sisteme care duc masina pe deal fara sa apese soferul vreo pedala, Peugeot 308 cu plafon panoramic si cu sistem de oprit motor automat la stop si semafor, etc. Toate acestea sunt dotari STANDARD de care multi nu stiu, d-apoi de dotarile exclusiviste cine credeti ca stie?

Un showroom auto exclusivist in care sa se regaseasca masini cu dotari extra ( nu cele standard ) cu dotari exclusiviste ar fi o atractie destul de mare pentru orice persoana care doreste sa-si achizitioneze un autoturism si chiar si pentru detinatorii de autoturisme.

Producatorii auto prezinta fel de fel de dotari la ultimele modele, dotari de care foarte putine persoane au habar, deoarece majoritatea ori cumpara masini second-hand ori masini noi dar cu dotari mai putine pentru a fi mai ieftine.

Sunt persoane care NU au timp sa vizualizeze brosuri, site-uri, prezentari in powerpoint, clipuri, ca sa vada atatea modele auto si atatea dotari, insa 5 minute de o cafea isi va face timp si ca sa admire o masina exclusivista.

Exista persoane care vor sa cumpere nu vor sa li se vanda, aceste persoane fiind cele care doresc astfel de masini exclusiviste deoarece platesc lux-ul mereu.

Un showroom auto exclusivist este o idee de afacere pentru cei care doresc sa investeasca mult si sigur, care vor o afacere pe termen lung nu doar o simpla afacere de familie sau o simpla afacere online.

Un showroom auto exclusivist este o idee de afacere din high-life.

Secretul acestei afaceri este „luxury” si NU tuning-ul, deci dotarile exclusiviste ( dotari de interior ) nu doar de exterior, deoarece high-life-ul inseamna : confort, design, siguranta, placere, etc.

Ca sa va faceti o idee ce inseamna luxury va invit sa vizualizati imaginele de mai jos dupa ce precizez ca nu la astfel de masini ma refer cand vorbesc de showroom auto exclusivist, ci doar de masini normale insa cu dotarile maxime de la producator ( evident, la o investitie majora se pot vinde in showroom si astfel de masini exclusiviste ca cele din imagini ).

Alte articole pe aceeasi tema :

Dacia Funky ( click sau apasa )

Dacia Trendy ( click sau apasa )

Click pe fiecare imagine pentru a vizualiza la marime mai mare.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *