Steroizii şi blogosfera : afacere profitabilă online 2013

Steroizii şi blogosfera : afacere profitabilă online 2013

Numele meu e Stefan Radu si vreau sa iti spun cateva lucruri despre mine. Sunt un tip destul de normal, care a trecut printr-un punct al vietii in care se saturase sa fie “slabanog” si “desirat”. La 1,87 m si 69 kg, nu aveam ceea ce se poate numi un corp de invidiat. Nu o sa te plictisesc cu toate detaliile, dar acum cativa ani eram atat de slab incat trebuia sa merg practic cu pietre in buzunar pe strada ca sa nu ma sufle vantul..

Exemplu de afacere online, exemplu ce atestă recomandarea mea cu privire la Ce blog merge în 2013 : blog strict specializat, în acest caz blog cu şi despre „Masa musculara strategica pentru un corp musculos si suplu, fara sa devii sclavul salii sau al bucatariei”.

Trebuie să-l felicit pe Ştefan Radu pentru această iniţiativă de a migra în online cunoştinţele sale, dar şi pentru ambiţia de care a dat dovadă atât ca şi persoană care a dorit o schimbare cu privire la silueta sa dar şi ca persoană care a învăţat pe propria piele şi care acum comunică tututor celor interesaţi multe dintre informaţiile pe care le deţine.

Pe blogul lui Ştefan Radu găsiţi şi un material sub formă de ghid denumit Piept ca o armură, ghid ce îl puteţi downloada gratis!

Recunosc, cu ruşine evident, că nu am fost clientul unei săli de fitness vreodată, însă când am văzut pozele lui Ştefan Radu şi transformarea frumoasă şi sănătoasa, clar mi-a inspirat încredere şi clar că citesc sfaturile lui zi de zi!

Un interviu cu Ştefan Radu găsiţi aici!

Vă recomand să citiţi cu încredere sfaturile lui Ştefan Radu aici!

Şi da blogurile strict specializate sunt blogurile cu succes în 2013 şi Ştefan Radu confirmă!

Mă bucur oricum când văd în online-ul românesc şi altfel de site-uri care oferă informaţii gratuite, altfel de site-uri decât cele cu can-can-uri sau despre Social Media.

Sunt tineri care într-adevăr au nevoie de ajutor cu privire la silueta lor şi Stefan Radu este printre cei puţini care pot să-i ajute pe tineri şi mă bucur că o face gratis, deoarece înainte de toate trebuie să fim oameni şi după blogeri!

Precizez că acest articol nu este o reclamă ( nici ascunsă nici la vedere ) ci este efectiv pură apreciere pentru un om care a reuşit, pentru o persoană care este conştientă că face parte dintr-o comunitate şi care îşi face datoria faţă de comunitate şi oferă gratis şi altor persoane informaţiile pe care le deţine !

Vă urez o viaţă cât mai sănătoasa şi echilibrată fără excese!

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

3 Responses to “ “Steroizii şi blogosfera : afacere profitabilă online 2013”

  1. Stefan Radu spune:

    Salut, Ciprian. Iti multumesc pentru articol si aprecieri. Un singur lucru nu am inteles, asocierea cu steroizii din titlu. Spor!

    • Salut, eu mereu mă țin de promisiuni. Asocierea a fost realizată pentru a provoca cititorul să citească informațiile de pe blogul tau și să înțeleagă că un corp frumos nu înseamnă STEROIZI. Foarte mulți tineri confundă și tot foarte mulți tineri se rezumă la acești steroizi ( injecții ). Tu promovezi un corp SĂNĂTOS, ceea ce e foarte bine, dar ca să provoci acești tineri să citească informațiile trebuie să realizezi un mic artificiu de titlu 🙂 Spor!

  2. ora pe glob spune:

    Steroizii şi blogosfera : afacere profitabilă online 2013 chiar
    ca merita inclus in cele mai bune saituri din Romania.

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *