Te pupă la plecare !

Te pupă la plecare !

kids-watching-kiss-on-a-wedding

Una foarte tare !

Înainte să îți spun cea mai tare pe azi dă-mi voie să îți recunosc că m-am oprit de la cina mea delicioasă pentru a mă bucura de emoția magnifică de la dansul la bară al celor doi de la Românii au talent, super povestea, maxim momentul ( It’s a man’s world ).

Intru în frizerie și după ce-mi salut colegii și clienții mă pregătesc să fac o cafea unuia dintre clienți, un client drag, un prieten.

După ce se termină momentul tunsorii vine la mine zâmbind așa șotios. Ne salutăm, facem 2 glumițe și după prima gură de cafea devine așa serios. Și începe :

– „Hai să îți zic !

Eu am ridicat din sprânceană. Mă și gândeam la diverse scenarii. Dar îl las să termine ce are de spus.

– ” Când am intrat s-a ridicat un client de pe scaun, a venit la cuier, a început să se îmbrace în timp ce o domnișoară a venit și îl pupa. Deci ea pe el, de fapt mai mult ea decât el. El s-a îmbrăcat, dar ea nu. Am crezut că e iubita lui, dar ea nu s-a îmbrăcat. El s-a dus la recepție să plătească și ea tot nu se îmbrăca. Șiiii ghici! El pleacă, ea nu! Știi ce mi-a dat prin cap, no ? No fii atent marketing la Ciprian, și-a angajat o fată care te pupă la plecare! ”

Hăhăhă!

După o porție bună de râs copios, zdravăn, continuă : ” de fapt ea noua ta colegă care își saluta iubitul. Hăhăhă! ”

După vreo jumătate de oră de povești și râsete, pleacă și în ușă : ” ăsta da marketing, să te pupe la plecare! ”

La Brici – O frizerie cum alta nu-i, însă nu pupăm la plecare ci doar dăm bomboane, delicioasele noastre bomboane, și multe zâmbete cu și despre marketing.

Morală : succesul înseamnă inovație, succesul înseamnă să gândești marketing, să trăiești marketing, să nu pierzi vreo clipă în care să nu îți lauzi afacerea.
Sursă foto : lolindian.com

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *