Top cuvinte cheie – google

Ai sa gasesti pe diferite site-uri, bloguri fel de fel de liste de cuvinte cheie. Majoritatea au fost postate doar pentru a atrage cititori, deci doar pentru trafic.

Nu iti recomand sa te iei dupa acele liste, dupa acele cuvinte cheie, pentru ca ori nu se muleaza pe profilul blogului tau, ori sunt folosite de foarte multi si de cei vechi si deci nu iti ofera nici un beneficiu, etc.

Iti recomand sa-ti creezi singur o lista proprie de cuvinte cheie. Mai concret stabileste-ti tu cuvintele cheie care sunt mulate pe blogul tau.

Cum pot sa faci asta? Daca ai blogul www.masini2012.ro cuvintele cheie pe care trebuie sa le folosesti in scrierele tale ( fara exces ) vor fi cam urmatoarele :

  • masini 2012
  • consum masini 2012
  • masini noi 2012
  • cele mai bune masini 2012
  • masini sport 2012
  • masini hibrid 2012

Nu trebuie sa folosesti acele cuvinte cheie din respectivele liste de cuvinte cheie pentru ca nu te-ar ajuta cuvinte cheie ca si : sex, dezvirginare, filme porno, hi5, facebook, idei de afaceri, etc.

Nu copia de la altii si nu copia pe altii, fii unic si ofera continut propriu si cuvinte cheie mulate pe profilul blogului tau.

Succesul vine din perseverenta si calitate nu din copiere.

Daca am blog de afaceri si ofer idei de afaceri  si scriu despre secretul afacerilor atunci cuvintele cheie ale mele sunt : blog afaceri, idei de afaceri, secretul afacerilor, etc.

Este foarte foarte simplu, trebuie doar sa iti dezvolti blogul dupa proiectul initial, care, teoretic, ar trebui sa contina si acea lista de cuvinte cheie.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *