Uleiuri de baie BIO, o afacere profitabila in Romania

Uleiuri de baie BIO, o afacere profitabila in Romania

Vedeam prin filme cum prin Grecia se foloseau uleiuri de baie. Ulterior am aflat ca este foarte recomandat si au un efect foarte pozitiv.

Uleiuri de baie bio? Uleiuri de baie din plante? Uleiuri naturale? Uleiuri naturale nu doar cu arome naturale? Uleiuri BIO?

Pot fi aceste uleiuri o afacere?

Poate fi productia de uleiuri o afacere profitabila? DA!

Uleiurile de baie bio sau uleiurile de baie naturale ( din plante nu doar cu arome naturale ) sunt o afacere de viitor, o afacere profitabila, o afacere care va lua amploare in urmatorii ani.

Romania are o suprafata agricola foarte foarte mare. Romania are un sol prielnic multor plante. Romania poate produce uleiuri de baie bio pentru toata Europa.

Daca productia de ceaiuri a fost o afacere destul de profitabila, productia de plante pentru uleiurile de baie va fi garantia unei afacere profitabile.

In urmatorii ani tot ce este eco/bio va fi cumparat. In urmatorii ani tot ce contine arome naturale va fi detronat de ce este bio, de ce este 100% natural, cum poate fi si ulei de baie bio, ulei de baie natural, ulei de baie produs din plante crescute natural.

Este o afacere care nu atrage foarte multi investitori, insa industria este foarte mare si cererea va fi foarte mare in urmatorii ani.

In Romania exista mii si mii de hectare de teren nelucrat, suprafata care poate fi folosita pentru cresterea plantelor.

Exista si subventii de la stat, exista si ajutor european, tot ce trebuie facut este sa se investeasca in utilaje si plantatii.

Secretul afacerii fiind garantia de 100% natural.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *