Un nou model Dacia : Funky

Un nou model Dacia : Funky

Nu, nu este o stire ci doar o recomandare din partea mea catre producatorul Renault. Este a 2 a recomandare din partea mea dupa recomandarea „Rulote hibryd cu panou solar „.

Cand spun Dacia Funky ma gandesc la tot ce se intampla acum, azi, in 2012 in lume.

Ma refer la freze de acum 20-30 de ani, ma refer la haine care se purtau acum 20-30 de ani, ma referi la papuci, etc.

Revine o moda, moda anilor `70, `80. Este o moda care prinde pe toate segmentele. Este o moda care poate fi implementata si in industria auto.

Este o moda care poate face diferenta intre masini.

O masina Funky poate lua locul ( nu doar ochiul ) oricarei masini standard.

O masina de marimea lui Sandero care sa aiba un interior din lemn ( mahon ) cu tapiterie funky ( violet, roz, etc. ) cu o vopsea funky si cu ceasurile funky,etc, poate fi „atractie”.

In 2012 oamenii vor sa fie tentati, vor sa fie provocati.

In 2012 oamenii nu mai au rabdare, vor repede, mult, frumos, nebunesc, funky, etc, orice ce NU este standard, orice ce NU este normal.

Si da, cred cu tarie, ca noi romanii am inceput sa intelegem ca trebuie sa apreciem si INTERIORUL unei masini nu doar exteriorul.

Trebuie sa intelegem faptul ca o masina daca este de marca nu este deajuns. Trebuie sa tinem cont si de dotari ( clima, geamuri electrice, etc) si sa intelegem ca : STAM MAI MULT TIMP IN INTERIOR decat in exterior, deci INTERIORUL conteaza mai mult decat design-ul exterior sau „sigla”.

Un model Dacia exclusivist cred ca si-ar achizitiona si Ion Tiriac si multi alti oameni de afaceri din Romania si din Europa.

Un model Dacia exclusivist, o Dacia Funky este pe placul oricarei vedete.

Si, in fond, cine plateste pentru exclusivitate? Acest segment de piata poate fi acaparat doar printr-un model funky, printr-un model scump dar care sa ofere „placeri vinovate” ( acesta fiind si secretul afacerii ).

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Un nou model Dacia : Funky”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Showroom auto exclusivist | CiprianAndronache.ro - [...] - Dacia Funky ( click sau apasa ) [...]

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *