Un nou model Dacia : Trabant/Lastun

Un nou model Dacia : Trabant/Lastun

Imi place foarte mult interiorul de la Fiat 500.

Priviti-l, admirati-l si dupa spuneti-mi daca nu ati dori sa existe ceva asemanator si la Dacia?!

Ca si model pot recomand un facelift la Trabant sau Lastun, deoarece sunt masini de dimensiuni mici care pot concura pe Fiat 500, Smart, etc.

Intr-adevar Renault se lauda cu ZE-ul, insa nu la o asemenea masina ma refer eu.

Eu ma refer stric la un concurent pentru aceasta gama, ma refer la o masina Dacia cu interior trendy, cu sistem audio de baza compus din incinte acustice, cu suport de pahare si scrumiere si in fata si in spate, cu plafon panoramic, cu ceasuri de bord cu led-uri, mai concret tot ce este trendy, tot ce este tineresc, tot ce este pe placul tinerilor.

Culori vii, forme tridimensionale, dotari extravagante, design trendy, motoare mici si hibryde, masina perfecta pentru oras, masina perfecta pentru o femeie, masina perfecta pentru orice tanar, masina perfecta pentru orice sambata seara, masina perfecta pentru orice student, masina perfecta pentru orice salariu din Romania.

Un pic de culoare si extravaganta face mereu diferenta, insa cand sunt imbinate toate aceste detalii poate iesi o masina mai mult decat o masina.

Un nou model Dacia cu astfel de dotari si calitati poate fi ceea ce lipseste industriei auto, poate fi ceea ce inseamna diferenta intre producatorii auto, poate fi vedeta la orice salon auto.

In 2012 nu caii putere sau sigla fac diferenta, in 2012 diferenta este facuta de catre detaliile trendy, dotarile trendy si de aspectul trendy.

Un nou model Dacia Trendy poate reduce poluarea din Bucuresti, poate reduce aglomeratia din Bucuresti si poate fi cea mai buna reclama a Romaniei in Europa.

Secretul afacerii este in tot ceea ce inseamna trendy ( culori, design, etc. ).

Aceasta idee „Dacia Trendy” este a 3 a recomandare din partea mea catre grupul Renaul.

Celelalte recomandari au fost „Rulota Dacia hibryd si cu panou solar” si „Dacia Funky”.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Un nou model Dacia : Trabant/Lastun”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Video „Not Normal” | CiprianAndronache.ro - [...] Dacia Trendy aici ( click sau apasa ) [...]

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *