Video despre Marketing – Jordan Belfort

Video despre Marketing – Jordan Belfort

Cupon Reducere Jordan Belfort Lupul de pe Wall Street from independent.ie

În video-ul de mai jos Jordan Belfort vorbește despre rolul marketingului într-o afacere. Câte tipuri de marketing există, care sunt instrumentele cele mai eficiente și care dintre ele se aplică afacerii tale?

Exemple de instumentele de marketing offline: corespondența directă (DM), networking, vânzări door-to-door, marketing pe recomandări, TV, radio, reviste, ziare, telemarketing, outdoor etc.

Instrumente marketing online: wordpress, campanii de retargetare, e-commerce, siteuri, optimizarea ratei de conversie, e-mapare, testare A/B, startegii de social media, SEO, Google hangouts, e-mail marketing cuvinte cheie negative, scrisori de vânzare video, aplicații iPhone și Android.

Există instrumente care dau rezultate indiferent cât de bun vânzător ești, indiferent dacă îți place sau nu să vinzi. Sunt instrumente de închidere care generează rezultate de succes.

1. povestea citatbelfort

În anii `90, Jordan Belfort a construit una dintre cele mai dinamice și mai de succes companii de vânzări din istoria Wall Street-ului. A cunoscut apoi cele mai înalte culmi financiare, câștigând peste 50 milioane de dolari pe an, o performanță care i-a adus numele de ”Lupul de pe Wall Street”. Acum Jordan Belfort este speaker motivațional și trainer susținând seminarii în lumea întreagă despre vânzări, persuasiune, influențare. Într-un cuvânt, despre sistemul propriu – Straight Line Persuasion care a generat rezultate financiare extraordinare pentru mii de companii din întreaga lume, din orice domeniu posibil.

Acum, Jordan Belfort va veni și în România pe 18 noiembrie, la București, unde va susține un seminar în care va vorbi despre Sistemul său revoluționar, Straight Line Persuasion.

Folosind cuponul HARTANCUI la înscriere, vei beneficia de un discount de 100 Euro+TVA față de prețurile afișate. Scrie HARTANCUI în formularul de înscriere, apoi dă click pe butonul Actualizează și finalizează înscrierea. Doar așa îți poți asigura un loc la evenimentul de business al anului 2014!

Video despre Marketing – Jordan Belfort :

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *