Video Sistemul Straight Line Persuasion

Video Sistemul Straight Line Persuasion

Ce este Sistemul-Straight-Line-Persuasion Jordan Belfort from traininguri.ro

Straight Line Persuasion System este un sistem pe care Jordan Belfort ( Adevăratul Lup de pe Wall Street, nu Leondardo DiCaprio ) îl predă cu succes marilor companii din întreaga lume de mai bine de 20 de ani.

Jordan Belfort a inventat acest sistem în 1989 când, încercând să învețe oameni tineri, fără experiență și fără abilități extraordinare de vânzări să devină închizători de talie mondială, a ajuns ca de la 15-20 de brokeri, să aibă peste 1000 ( o mie ) de angajați. Este uimitor faptul că un om mediu de vânzări din echipa sa câștiga la acea vreme peste 1 milion de dolari pe an ( adică peste 80.000 dolari pe lună, peste 2800 dolari pe zi ).

2. In mare parte, succesul are legatura cu abilitatea de a trece la actiune si a nu amana

Sitemul își găsește aplicabilitatea în orice domeniu: imobiliar, vânzări online, asigurări, retail, auto, marketing etc, indiferent de post sau ocupație: manager, agent, entry level sau top management, părinte sau casnică.

Sistemul Straight Line Persuasion se caracterizează prin: simplitate, este ușor de învățat de către oricine, poate fi duplicat și transmis mai departe, este structurat foarte bine, te învață ce este și cum se aplică o disciplină a comunicării, generează o creștere imediată a eficienței de 20-30% și este un sistem clar definit.

Tot aici vei afla care sunt cele mai importante 3 obstacole care îi opresc pe oameni să atingă succesul pe care și-l doresc.

Jordan Belfort va veni și în România pe 18 noiembrie, la București, unde va susține un seminar în care va vorbi despre Sistemul său revoluționar, Straight Line Persuasion.

Folosind Cuponul HARTANCUI la înscriere, vei beneficia de un discount de 100 Euro + TVA față de prețurile afișate. Scrie HARTANCUI în formularul de înscriere, apoi dă click pe butonul Actualizează și finalizează înscrierea. Doar așa îți poți asigura un loc la evenimentul de business al anului 2014!

ATENȚIE! Se apropie data limită până la care poți achiziționa pachetul Business Gold la preț de Gold ( plus reducerea de 100 de Euro prin Cuponul Hartancui ). Data limită este de 31 Iulie!!!

Deci mai ai fix O săptămână, ulterior Business Gold va costa 440 Euro + TVA!

Comandă acum biletul AICI !

727 X 290 header - principal -jordan belfort romania

Video Sistemul Straight Line Persuasion Jordan Belfort:

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *